KO JE BAHATI NFL IGRAČ KOJI JE UBIO SRPKINJU? Imao napunjen pištolj, pravio haos u policiji, pa uz kauciju pušten iz pritvora

Novosti online

04. 11. 2021. u 11:17

TINA Tintor (23), devojka srpskog porekla koja je sa porodicom živela u Las Vegasu, u ranim jutarnjim satima u utorak, 2. novembra, poginula je u saobraćajnoj nesreći, kada je na njen automobil naleteo bivši igrač Las Vegas Rejdersa Henri Rags III.

КО ЈЕ БАХАТИ НФЛ ИГРАЧ КОЈИ ЈЕ УБИО СРПКИЊУ? Имао напуњен пиштољ, правио хаос у полицији, па уз кауцију пуштен из притвора

Foto; AP

Prema navodima policije, u trenutku sudara "ševrolet korvete" i "tojote" sa Tinom je u automobilu bio i njen pas.

Sportista je, na deonici na kojoj je ograničenje brzine oko 60 kilometara na sat, u automobil devojke udario pri brzini većoj od 250 kilometara na sat. Rags je u tom momentu imao dvostruko veći nivo alkohola u krvi od onog koji država Nevada dozvoljava.

BAHATI NFL IGRAČ SA PIŠTOLjEM

Rags je 2020. godine izabran od strane Rajdersa kao 12. pik na draftu, a gledajući njegove fotografije na Instagramu, jasno se vidi da je veliki ljubitelj automobila i brze vožnje. Zvuči pomalo neverovatno, ali tamošnji sudija Džo Bonaventura rekao je za ESPN da u svojoj 16-godišnjoj karijeri nikada nije čuo za nesreću da je neko tolikom brzinom vozio automobil.

Foto: AP

 

Doskorašnji član Rajdersa (otpustili su ga odmah posle nesreće) u međuvremenu je pušten iz pritvora, jer je položio kauciju od 150.000 dolara. U međuvremenu je dobio određene zabrane kao što su kućni pritvor, zabrana alkohola i vožnje, nanogvicu i izdavanje pasoša kako ne bi pobegao.

Rags se suočava i sa optužnicom za posedovanje oružja pod dejstvom alkohola s obzirom na to da je u trenutku nesreće u vozilu imao napunjen pištolj. Za razliku od nesrećne Srpkinje Tine, koja je pored sebe u automobilu imala i psa, Rags i njegova devojka su završili u bolnici gde je NFL igrač takođe pravio haos.

VIKAO NA POLICIJU I PRAVIO NERED

Navodno je vikao na policiju koja mu je uzimala izjavu, nije hteo da im da krv (posle je bio primoran), a u jednom trenutku je pokušao da istrgne infuziju iz ruku tražeći da ga puste kući. Njegova devojka Rubi je, s druge strane, sarađivala sa policijom.

Poručila je da su njih dvoje bili u noćnom provodu i da su pili, ali da nije znala koliko je otac njenog deteta popio. Takođe, prisetila se da je Rags pre sudara rekao "Šta radi ovaj", misleći na drugo vozilo, da bi se u tom trenutku dogodio udar u kom je Tina izgubila život.

Zanimljivo je da je Ragsov blizak prijatelj Roderik Skot svojevremeno izgubio život u saobraćajnoj nesreći, a sam igrač tvrdi da ne bi postao to što jeste da nije bilo pomenutog Skota. Upravo zbog toga i diže visoko tri prsta svaki put kada postigne tačdaun - jer je Skot svojevremeno nosio košarkaški dres sa brojem tri.

Rags je prošle godine u maju dobio ćerkicu, a mnogi ga pamte i po tome što je tokom pandemije virusa korona davao novac za besplatne obroke onima kojima je to bilo potrebno.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

SRBI NAPRAVILI SKANDAL Švajcarci besni zbog navijača i povika Kosovo je Srbija...