HRVATI KUKAJU I NE VERUJU: Kako bez njih na Srbe

Novosti online

05. 01. 2022. u 07:43

KORONA je razorila rukometnu reprezentaciju Francuske, pojavila se i u Srbiji, selektor Toni Đerona je juče bio pozitivan, kao i reprezentativci Vladimir Cupara i Bogdan Radivojević.

ХРВАТИ КУКАЈУ И НЕ ВЕРУЈУ: Како без њих на Србе

Foto: EPA

Međutim, nema kukanja, koga nema bez njega se može i mora, a ako se doda i odsustvo Petra Nenadića, najboljeg rukometaša "orlova", zna se u kolikom smo problemu.

Ništa manje nego Hrvati, koji "jauču" po čitav dan. Naime, korona je ušla i u reprezentaciju Hrvatske, zaraženi su iskusni predvodnik ekipe Domagoj Duvnjak (33), kao i as Barselone Luka Cindrić (28).

Sedam dana pre početka Evropskog prvenstva, na kojem će Hrvatska igrati u grupi sa Srbijom i Francuskom, "kockasti" su u neverici.

Hrvatski savez saopštio je da su PCR testovi u ponedeljak ujutru potvrdili prisustvo korone kod Duvnjaka i Cindrića, uz objašnjenje da se oni osećaju dobro i da imaju blaže simptome.

- Naravno, prema propisanom protokolu stavljeni su u izolaciju. Svi ostali igrači i članovi stručnog štaba negativni su i nastavljaju sa redovnim treninzima. Za svaki slučaj, 5. januara svi će ponovo imati PCR testiranje - saopštio je tamošnji savez.

Već je poznato da selektor Hrvatske Hrvoje Horvat umesto Luke Cindrića može da pozove Igora Karačića ili Domagoja Pavlovića, dok bi umesto Duvnjaka u tim mogli da budu uključeni Stipe Mandalinić i Ivan Slišković.

Foto: Printskrin

 

Ipak, i pored širokog rostera i kvalitetnih zamena Hrvati ne prestaju da kukaju. U tome prednjače 24sata.hr, čiji naslov glasi: Nebulozno pravilo: Da se Cindrić i Duvnjak oporave do početka, ne smeju igrati prvi krug Evra!?

- U takvoj situaciji upitno je hoće li Duvnjak i Cindrić uopšte zaigrati na EP jer u konkurenciji Francuske, Srbije i Ukrajine treba biti među prva dva. I Francuzi i Srbi imaju svoje probleme, samo su ovi naši neplanirani ipak malo veći - plaše se Hrvati Srbije kao nikad u rukometu.

Sve u svemu, neće biti lako ni Srbiji ni Francuskoj, a čini se ponajmanje Hrvatima...

BONUS VIDEO

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

RAJKOVIĆ ODBRANIO PENAL: Pogledajte kako je golman Srbije odbranio penal Švajcarcima (VIDEO)