"JAMAJČANIN SA KOLAŠINA" ATRAKCIJA U PEKINGU: Pogledajte "spektakularan" nastup di-džeja koji je izvadio vizu za ZOI u Crnoj Gori (VIDEO)

Novosti online

16. 02. 2022. u 13:48

VEST da su u Crnoj Gori, tačnije Kolašinu, lažirali rezultate kako bi se pojedini takmičari pojavili na Olimpijskim igrama, odjeknula je poput bombe u sportskim krugovima.

ЈАМАЈЧАНИН СА КОЛАШИНА АТРАКЦИЈА У ПЕКИНГУ: Погледајте спектакуларан наступ ди-џеја који је извадио визу за ЗОИ у Црној Гори (ВИДЕО)

Foto: AP

Podsećanja radi, trojica spornih skijaša su Bendžamin Aleksander iz Jamajke, indijski skijaš Arif Kan i takmičar iz Saudijske Arabije Fajuk Abdi.

Oni su na Kolašinu izvadili normu za Peking, a šta se tačno dešavalo ispitaće nadležni organi u narednom periodu. 

A dok istina ne ispliva na videlo, možete još jednom pogledati nastup di-džeja iz Londona sa pasošem Jamajke, na veleslalomu u Pekingu od pre neki dan.

Pitanje je kako je uopšte ovakav skijaš na Kolašinu mogao da ispuni normu za nastup na Zimskim olimpijskim igrama

Aleksander je u Pekingu zauzeo poslednje mesto sa 69 sekundi zaostatka za pobednikom. 

Bendžamin je rođen u Engleskoj, od oca Jamajčanina i majke Britanke. U mladosti je bio di-džej, studirao je za mašinskog inženjera, a radio i u sektoru finansija.

Zanimljivo, 2010. godine se potpuno posvetio muzici. Često je zabavljao publiku na Ibici, omiljenom letovalištu Britanaca, a imao je i svoju radio emisiju.

Skijaš je postao sasvim slučajno. Pre šest godina su ga pozvali na izlet, gde je prvi put u životu stao na sneg!

Dve godine kasnije je boravio na Zimskim olimpijskim igrama u Pjong Čangu kao podrška malobrojnim sportistima iz Jamajke.

BONUS VIDEO: Sportski skandal koji je ušao u istoriju

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

TESTAMENT MARINKA ROKVIĆA: Otkriveno šta je pevač ostavio vanbračnom sinu