KOLEGE PODRŽALE VELASKEZA! UFC borac uhapšen zbog pokušaja ubistva: "Ne želim da živim u državi u kojoj ne smeš da upucaš pedofila"

Novosti online

02. 03. 2022. u 17:40

NEKADAŠNjI šampion UFC teške kategorije Kejn Velaskez uhapšen je u ponedeljak u Kaliforniji zbog pokušaja ubistva. Brojne Velaskezove kolege iz sveta sporta, ali i američka javnost stali su na njegovu stranu kada je u javnost izašla informacija da je žrtva pucnjave seksualno napastvovao Velaskezovu blisku rođaku.

КОЛЕГЕ ПОДРЖАЛЕ ВЕЛАСКЕЗА! УФЦ борац ухапшен због покушаја убиства: Не желим да живим у држави у којој не смеш да упуцаш педофила

FOTO: AP

Velaskez se trenutno nalazi u zatvoru "Santa Klara" i neće biti pušten da se brani sa slobode uz kauciju. Saslušanje bi trebalo da se održi u sredu.

Bivši šampion je bio među uključenima u pucnjavu u San Hozeu koja se odigrala u ponedeljak, a u kojoj je jedna osoba povređena. Policija je upravo Velaskeza identifikovala kao osobu koja je ranila osobu za koju se kasnije ispostavilo da se zove Hari Judžin Gularte.

Ovaj 43-godišnji stanovnik San Martizan u Kaliforniji zlostavljao je Velaskezovu rođaku čije ime nije objavljeno jer je reč o maloletnom licu.

Kada su detalji Velaskezovog motiva za napad na Gulartea objavljeni, podigla se na noge selokupna MMA i UFC zajednica i stala uz nekadašnjeg šampiona.

Oslobodite Kejna, postala je poruka i glavni hešteg na društvenim mrežama pred današnje suđenje na kome je odbijena kaucija za Velaskeza. 

Bivši UFC šampion velter kategorije Ben Askren objavio je na društvenim mrežama status u kome kritikuje pravni sistem:

- Ne želim da živim u državi u kojoj nije dozvoljeno upucati nekoga ko seksualno uznemirava dete - napisao je Askren.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

DŽAKA OPET PROVOCIRA: Odgurnuo golmana Srbije i izazvao zvižduke sa tribina  (VIDEO)