OSVOJIO ZLATNU RUKAVICU I ZBOG PETICA U ŠKOLI ODLOŽIO PRIPREME SENIORSKE REPREZENTACIJE U DUBAIJU (FOTO)

Богољуб Грујић
Bogoljub Grujić

14. 12. 2022. u 19:45

MLADI bokserski reprezentativac Dario Tomić, bokser BK Banat iz Zrenjanina, proteklog vikenda superiorno je u Kikindi osvojio trofej Vojvođanska zlatna rukavica i zbog obaveza u srednjoj Medicinskoj školi u Zrenjaninu, zahvalio se Bokserskom savezu Srbije, na pozivu da se odazove reprezentativnim pripremama u Dubaiju.

ОСВОЈИО ЗЛАТНУ РУКАВИЦУ И ЗБОГ ПЕТИЦА У ШКОЛИ ОДЛОЖИО ПРИПРЕМЕ СЕНИОРСКЕ РЕПРЕЗЕНТАЦИЈЕ У ДУБАИЈУ (ФОТО)

Foto: BK Banat Zrenjanin

- Sve zvuči bajkovito, ko bi odbio put u idilični grad u Emiratima, koji je san mnogih, ali meni obaveze u školi, odličan sam i imam sve petice, ipak ne dozvoljavaju da se odazovem pozivu selektora - iskren je talentovani Dario.

Priznaje da mu je laknulo, kada su ljudi iz Saveza, sa razumevanjem pozdravili ovakvu njegovu odluku.

- Nije mala stvar biti reprezentativac Srbije, ali mlad sam, jurim petice u školi i nikako ne smem sad da izostanem, a za boks će biti još prilika - dodaje Tomić.

Inače on je u sjajnom meču u Kikindi superiorno savladao Nišliju Đorđa Stojkovića iz BK Naisus i zasluženo osvojio trofej u svom prvom seniorskom nastupu.

- Dario je sjajan mladić, ne propušta ni jedan trening, standardni je član mlade bolserske reprezentacije Srbije i ubeđen sam da će nisku sjajnih rezultata nastaviti i kao senior - kaže njegov trener Milivoj Šojić uz napomenu da mu je iskreno žao, jer je Dario zaslužio poziv selektora seniorskog nacionalnog tima, ali da ima vremena i da će Dario nakon obaveza u školi, jer silno želi da studira medicinu, sve u boksu nadoknaditi.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

RAJKOVIĆ ODBRANIO PENAL: Pogledajte kako je golman Srbije odbranio penal Švajcarcima (VIDEO)