"AZIJI" 10 MEDALJA, ELA ZLATNA SA 16! Održano državno seniorsko prvenstvo u tekvondou

V. N.

19. 03. 2023. u 17:25

SENIORSKO prvenstvo Srbije u tekvondou, koje je u subotu održano u Zrenjaninu proteklo je u znaku takmičara “Azije” koji su takmičenje u konkurenciji 43 kluba iz cele zemlje završili sa 10 medalja.

АЗИЈИ 10 МЕДАЉА, ЕЛА ЗЛАТНА СА 16! Одржано државно сениорско првенство у теквондоу

TK "Azija"

Prošlogodišnju dominaciju TK “Azija” potvrsili su osvajanjem zlata Ela Marić, Nađa Tešić, Aleksandra Perišić, Todor Vasilić, Novak Stanić i Miloš Golubović. Srebrne medalje su pripale Teodori Radak i Strahinji Milinkoviću, dok su bronzane medalje otišle u ruke Petra Nedeljkovića i Luke Stanojlovića.

TK "Azija"

 

Za najboljeg seniora je proglašen Novak Stanić, a možda i najjači utisak ostavila je 16-godišnja Ela Marić, bronzana sa poslednjeg SP za juniore u Sofiji koja je u konkurenciji mnogo iskusnijih protivnica osvojila najsjajnije odličje.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

PROBLEM ZA ZVEZDU: Milojević morao da zameni jednog od ključnih igrača