KRAJ ZA CRNO-BELE: Vaterpolisti Partizana se pobedom protiv Duizburga oprostili od Evrokupa

Novosti online

24. 09. 2023. u 14:57

Vaterpolisti Partizana nisu uspeli da se plasiraju u narednu fazu takmičenja u Evrokupu, pošto je osvojio treće mesto u grupi F kvalifikacija, koja je odigrana u Duizburgu.

КРАЈ ЗА ЦРНО-БЕЛЕ: Ватерполисти Партизана се победом против Дуизбурга опростили од Еврокупа

Foto: VK Partizan

Partizan je danas u poslednjem kolu grupe F pobedio Duizburg 14:11 (3:5, 5:1, 3:1, 3:4). Najefikasniji u ekipi Partizan bio je Vuk Drašković sa pet golova. U timu Duizburga se istakao Lukas Kupers sa četiri gola. Telimar je pobedio Savonu 12:10.

Prvo mesto na tabeli grupe F osvojila je ekipa Telimar iz Palerma sa 10 bodova, dok je Savona druga sa devet. Ova dva kluba izborila su plasman u narednu fazu takmičenja. Partizan je treći sa osam bodova, dok je Sete  četvrti sa tri. Duizburg je poslednji bez bodova.

Vaterpolisti Radničkog poraženi su danas u Rijeci od ekipe Oradee 9:7 (2:3, 1:2, 5:2, 1:0) u grupi D kvalifikacija za Evrokup. Najefikasniji u ekipi Radničkog bio je Luka Pljevančić sa tri gola. U redovima Oradee najbolji su bili Filip Gardašević i Vlad Gabrijel Dragomiresku sa po dva gola.

Prvo mesto osvojilo je Primorje sa devet bodova, dok je Solaris drugi sa šest. Ova dva kluba izborila su plasman u narednu fazu takmičenja. Oradea je treća sa tri, dok je Radnički poslednji bez bodova.

BONUS VIDEO: DULjAJ POSLE POBEDE: Rekao sam igračima da nam je ovo utakmica godine

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

Ovo je najpopularnija destinacija u toku septembra i oktobra Last Minute akcija! Platite 6 noćenja, a boravite 9 ili 10!