ZVEZDA GOST SPLIĆANA: Crveno-beli se vratili u Ligu šampiona, a odmah na startu - derbi

Novosti online

26. 09. 2023. u 18:38

POSLE jednogodišnje pauze vaterpolisti Crvene zvezde vratili su se u Ligu šampiona. Crveno-beli sutra (19.00) u prvom kolu grupe C u Splitu izlaze na megdan Jadranu, koji ove sezone ima velike ambicije. Ali, Beograđani nemaju nameru da igraju epizodnu ulogu.

ЗВЕЗДА ГОСТ СПЛИЋАНА: Црвено-бели се вратили у Лигу шампиона, а одмах на старту - дерби

FOTO: M. Vukadinović

Zvezdaši su na impresivana način na kvalifikacionom turnira u Hanoveru izborili grupnu fazu. Puni su samopouzdanje, sačuvali su gro ekipe i motivisani da odigraju mnogo bolje nego pre dve godine, kada se nisu proslavili u Ligi šampiona.

Crveno-beli su ostali bez Tankosića (otišao u Dinamo Tbilisi) i Banićevića (Jadran HN), a doveli su povremenog reprezentativca Gogova i Bursaća. Ekipa je uigrana i kako je nedavno za "Novosti" rekao trener Aleksandar Filipović sazrela za veliku scenu. Uz reprezentativce Mišovića i Milojevića, tu su Radović, Subotić, Marković, Basara, Vasić, Vukićević, Seman... Prednost zvezdaša je i što su rasterećeni, što nemaju imperativ plasmana u Top 8, što mogu da se presele u nokaut faze Evrokupa.

Zvezdaši ističu da su u Regionalnoj ligi dobro upoznali splitski i hercegnovski Jadran. U grupi je favorit broj jedan Ferencvaroš, koji je ovog leta doveo našeg Dušana Mandića.

Jači i iskusniji tim u odnosu na prošlu sezonu ima i zvezdin večerašnji rival. Splićani su doveli legendu Juga Fatovića, iz Radničkog angažovali centra hrvatske reprezentacije Vrlića, vratili levorukog Harkova. Tu su i Bukić, Marinić Kragić, Radović, golmani Anić i Marcelić.

Ni u hercegnovskom Jadranu nisu sedeli skrštenih ruku, jer su osim Banićevića doveli i ruske asove Holoda i Nagajeva. Jasno je da Zvezdu očekuje veliki izazov u grupi C.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

Ovo je najpopularnija destinacija u toku septembra i oktobra Last Minute akcija! Platite 6 noćenja, a boravite 9 ili 10!