GOCIĆ NAJAVLJUJE POBEDU: Vaterpolisti Novog Beograda sutra u Ligi šampiona gosti Breše

S. K.

05. 10. 2023. u 13:10

NOVI sudar vaterpolista Novog Beograda i Breše u Ligi šampiona. Naš prvak sutra (20.30) u Breši izlazi na megdan jednoj od najboljih italijanskih ekipa u drugom kolu grupe B. Filipović i drugovi su bili silni na startu protiv Steaue (19:7), dok je Breša posle peteraca bila bolja od Sabadelja - 10:9.

ГОЦИЋ НАЈАВЉУЈЕ ПОБЕДУ: Ватерполисти Новог Београда сутра у Лиги шампиона гости Бреше

FOTO: M. Vukadinović

- Breša je izuzetno kvalitetna ekipa. Imaju uhodan sistem igre koji neguju godinama, Ali ja sam optimista, jer verujem u ovu ekipu i naš rad koji smo do sada imali. Maksimalno koncentrisano i motivisano ćemo ući u tu utakmicu i nadam se da ćemo da pobedimo - ističe strateg Novog Beograda Živko Gocić.

Kormilar vicešampiona Evrope naglašava da su novi igrači prihvatili način rada i da se osećaju kao deo tima:

- Od prvog dana priprema svi momci su uradili sve što sam sa mojim stručnim štabom zamislio. Nadam se da ćemo nastaviti u tom ritmu.

Angelos Vlahopulos smatra da je duel sa Brešom veoma važan za Novi Beograd:

- Breša ima vrlo kvalitetan tim, dobro znamo kako igraju. Veoma su brzi i agresivni i tokom čitave utakmice imaju odličan tim. Mi smo potpuno spremni za sve šta nas čeka. Moramo da pružimo maksimum i uzmemo tri boda koja će nam značiti za nastavak takmičenja.

U drugom meču grupe A Steaua sutra (17.30) dočekuje Sabadelj.

TABELA: Novi Beograd 3, Breša 2, Sabadelj 1, Steaua 0.

Zvezda čeka Ferencvaroš

Grupa B, petak: Jug - Pro Reko (19.00), Dinamo Tbilisi - Olimpijakos (17.00). TABELA: Pro Reko 3, Olimpijakos 2, Jug 1, Dinamo T. 0.

Grupa C, subota: Crvena zvezda - Ferencvaroš (20.00), Jadran HN - Jadran ST (19.00). TABELA: Jadran ST 3, Ferencvaroš 3, Jadran HN 0, C. zvezda 0.

Grupa D, subota: Vuljagmeni - Barselona (18.00), Špandau - Marselj (19.30). TABELA: Barseloneta 3, Marselj 3, Vuljagmeni 0, Špandau 0.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

DIVAC IZABRAO NAJBOLJU EVROPSKU PETORKU: Ova imena jača su i od američkog drim-tim, imali tu i Nikole Jokića?