SLABA POSETA NA STARTU ODBOJKAŠKOG PRVENSTVA: Samo ovolko gledalaca na 11 mečeva Superlige u obe kategorije

Novosti online

09. 10. 2023. u 17:46

KAKO vratiti navijače? Odgovor je koji godinama pokušavaju da pronađu u odbojci. Prema biletnu Superlige na 11 utakmica prvog kola u obe konkurencije bilo je 2.130 gledalaca. Prosek može da popravi duel Crvene zvezde i subotičkog Spartaka, koji se igra u sredu.

СЛАБА ПОСЕТА НА СТАРТУ ОДБОЈКАШКОГ ПРВЕНСТВА: Само оволко гледалаца на 11 мечева Суперлиге у обе категорије

https://liga.ossrb.org

Na pet utakmica muškog prvenstva okupilo se 1.080 navijača. Najviše je bilo na meču Mladi radnik - Ribnica (350), a najmanje na duelu Partizana i Karađorđa, samo 80!

Šest mečeva dama gledalo je 1.050 navijača. Najviše je privukao duel Jedinstvo SP - Železničar (250), a najmanje ih je bilo (100) na utakmicama TENT - Radnički i Inđija - Partizan.

Da publika voli samo mečeve za trofej potvrđuje primer iz Lazarevca, gde je 1.200 ljubitelja odbojke gledao duel finala Superkupa između odbojkašica Jedinstva i Uba, koji je tim iz Stare Pazove dobio sa 3:1.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

RUSIJA PODRŽAVA VUČIĆEVU INICIJATIVU ZA KIM: Zaharova poslala jasnu poruku