REVANŠ NIŠLIJA: Odbojkaši Ribnice poraženi u Kraljevu

G. ĆIROVIĆ

13. 10. 2023. u 21:35

Prvi prvenstveni poraz ove sezone doživeli su večeras odbojkaši kraljevačke Ribnice pred svojim navijačima.

РЕВАНШ НИШЛИЈА: Одбојкаши Рибнице поражени у Краљеву

G.Šljivić

U okviru 2. kola „BPŠ Superlige“ ceo plen iz nove hale sportova kraj Ibra odneli su odbojkaši Niša koji su posle pet setova slavili pobedu 3:2 (25:22, 14:25, 25:16, 22:25, 15:7) i tako se revanširali Kraljevčanima za poraz od pre desetak dana na istom mestu i eliminaciju iz nacionalnog Kupa.

Do važnog trijumfa Nišlije su predvodili Marić sa 18 i Nejić sa 16 poena, dok su u redovima Ribnice najefikasniji bili najiskusniji prvotimci Bojović sa 21 i Todorović sa 14 poena.

U narednom, 3. kolu Niš će na svom terenu za rivala imati novosadsku Vojvodinu, dok će „musketari“ gostovati Takovu u Gornjem Milanovcu.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

I TENISERI SU ZATEČENI: Francuz potezom oduševio publiku (VIDEO)