NOVI IZAZOV ZA VK NOVI BEOGRAD: Filipović - Ne smemo da dozvolimo da dođe do bilo kakvog opuštanja

Novosti online

13. 10. 2023. u 22:53

Vaterpolisti Novog Beograda u trećem kolu Superlige Srbije na bazenu sportskog centra "11. April" u subotu od 19 časova i 45 minuta dočekuju ekipu Proletera, a pomoćni trener Novobeograđana Đorđe Filipović ističe da ne sme biti nikakvog opuštanja.

НОВИ ИЗАЗОВ ЗА ВК НОВИ БЕОГРАД: Филиповић - Не смемо да дозволимо да дође до било каквог опуштања

N. Paraušić

Ekipa trenera Živka Gocića u prethodna dva kola Superlige Srbije zabeležila je ubedljive pobede protiv Partizana i Starog grada, a i u duelu sa Proleterom Novobeograđani nose epitet velikog favorita.

"U samo četiri dana odigraćemo dve utakmice. Jednu u domaćem prvenstvu protiv Proletera, a drugu u Ligi šampiona protiv španskog Sabadelja i za to moramo da budemo spremni", rekao je Filipović, pomoćni trener u stručnom štabu Novog Beograda.
On dodaje da ekipa mora da zadrži visoki nivo ozbiljnosti.
Nema sumnje da imamo veliku prednost u kvalitetu u odnosu na ekipu iz Zrenjanina, ali da bismo to potvrdili i u bazenu neophodno je da zadržimo visok nivo ozbiljnosti i koncentracije. Ne smemo da dozvolimo da dođe do bilo kakvog opuštanja, i uveren sam da do toga neće doći. Očekujem da ćemo pružiti dobru igru i da ćemo zabeležiti novu pobedu, a da ćemo meč iskoristiti na najbolji mogući način za pripremu predstojećeg duela sa Sabadeljom", zaključio je Filipović.

BONUS VIDEO: NESVAKIDAŠNjA KOREOGRAFIJA: Ovo su "delije" uradile za meč Zvezda - Jang bojs u Ligi šampiona

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

Ovo je najpopularnija destinacija u toku septembra i oktobra Last Minute akcija! Platite 6 noćenja, a boravite 9 ili 10!