ODBOJKAŠICA MUKU MUČI S BUJNIM POPRSJEM: "Otežavaju mi igru, a zbog njih mi prilaze i poznate osobe"

Novosti online

22. 10. 2023. u 19:39

Ne tako davno je Simona Halep, čuvena rumunska teniserka, svojevremeno vladarka VTA liste, svojevoljno otišla na operaciju kako bi smanjila grudi koje su joj pravile problem u sportu, a za sada se na takav potez ne odlučuje njena koleginica iz Sjedinjenih Američkih Država.

ОДБОЈКАШИЦА МУКУ МУЧИ С БУЈНИМ ПОПРСЈЕМ: Отежавају ми игру, а због њих ми прилазе и познате особе

Instagram / Kajla Simons


Naime, američka odbojkašica Kajla Simon od početka karijere je u centru pažnje zbog atraktivnog izgleda, za koji sama kaže da joj je "više odmogao nego što joj je pomogao".
Ovako je o tome izvestila "Slobodna Dalmacija":
"Niko ne može da ne primeti bujno poprsje ove vitke plavuše kojoj grudi otežavaju igru na mreži. U jednom Jutjub intervju, razgovarala je s obožavateljima, a nametnula se tema velikih grudi i toga koliko one limitiraju sportistkinje.

- Iskreno, mnogo bi mi bilo lakše da imam manje grudi. Znam da bih bila bolja u odbojci, definitivno, i to drastično. Bila bih brža, skočnija… Ali, šta je tu je, sigurno se ne žalim zbog majke prirode, naprotiv - rekla je kroz smeh i otkrila da joj pišu i neke "svetski poznate face", ali nije želela da kaže o kome se tačno radi".

BONUS VIDEO: Sportski skandal koji je ušao u istoriju

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (1)

U ZATVOR ZBOG PEDOFILIJE: Glumac iz Lud, zbunjen, normalan osuđen zbog bludničenja nad dečakom