OPORAVILI SE OD ŠOKA: Odbojkaši Partizana igraju sve bolje i spremni su za prvu rundu kvalifikacija za Ligu šampiona

S. K.

24. 10. 2023. u 13:04

OD šoka zbog gubitka trofeja u Superkupu Srbije odbojkaši Partizana se polako oporavljaju. Crno-beli su u Superligi ostvarili sve tri pobede i polako dolaze do svoje željene forme. Beograđani večeras (18.00) u dvorani Aleksandar Nikolić na turniru prvog kruga kvalifikacija protiv Radnika počinju borbu za grupnu fazu Lige šampiona, u kojoj nisu igrali od sezone 2011/12. Izabranici Bojana Janića sutra odmaraju, a u četvrtak (18.00) igraju sa Olimpijakosom, koji predvodi bivši kapiten Italije Dragan Travica.

ОПОРАВИЛИ СЕ ОД ШОКА: Одбојкаши Партизана играју све боље и спремни су за прву рунду квалификација за Лигу шампиона

FOTO: M. Vukadinović

- Evidentno je da posle bolnog poraza u Superkupu od Vojvodine polako popravljamo formu. Hrabri što smo ostvarili dve uzastopne pobede protiv konkurenata za vrh tabele. Najbitnije je da stičemo samopouzdanje pred najvažnije mečeve ove sezone - ističe strateg Beograđana Bojan Janić.

Legendarni odbojkaš smatra da su mečevi u Superligi pomogli da ekipa što spremnije dočeka kvalifikacioni turnir, sa kojeg prva dva tima idu u drugu, odlučujuću rundu.

- I te kako pomažu. U prvom kolu smo se mučili sa Karađorđem iz Topole, jer smo imali malo vremena za trening. Već sam rekao da smo sa reprezentacijom u Japanu bili prvi libero Krsteski i ja. Još to ne izgleda kako treba, tek je početak sezone, ali možemo da budemo dobri - naglašava Janić.

Kapiten Milija Mrdak još nije zadovoljan kako ekipa izgleda na startu sezone:

- Ima mnogo toga što moramo da popravimo u našoj igri, dižemo se na viši nivo kako bismo bili konkurentniji za nešto ozbiljnije u ovoj sezoni. Nadam se da ćemo prvi krug kvalifikacija da uradimo na pravi način. Očekujemo da će i publika da nas podrži, jer dugo nismo igrali Ligu šampiona.

Inače, sutra (18.00) se u drugom kolu sastaju prvi favorit turnira Olimpijakos i Radnik iz Bijeljine.

Raspored

GRUPA A - prvo kolo, danas: Partizan - Radnik (18.00). Drugo kolo, sreda: Olimpijakos - Radnik (18.00). Treće kolo, četvrtak: Partizan - Olimpijakos (18.00).

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

I TENISERI SU ZATEČENI: Francuz potezom oduševio publiku (VIDEO)