PREKO ŠAPČANA DO VRHA: Rukometaši Radničkog u petak u osmom kolu Superlige Srbije dočekuju Metaloplastiku

Novosti online

25. 10. 2023. u 13:04

RUKOMETAŠI Radničkog šokantni poraz od Uba mogu samo da zaborave pobedom nad Metaloplastikom. Kragujevčani u osmom kolu Superlige Srbije u petak (19.00) dočekuju Šapčane sa nadom da bi eventualnim trijumfom uhvatili priključak ka poziciji koja vodi u doigravanje.

ПРЕКО ШАПЧАНА ДО ВРХА: Рукометаши Радничког у петак у осмом колу Суперлиге Србије дочекују Металопластику

FOTO: Grad Zrenjanin

- Očekuje nas utakmica protiv ekipe koja je možda i najkvalitetnija pored Vojvodine i koja ima najviše ambicije u prvenstvu. Pred nama je veoma težak meč, ali olakšavajuća okolnost je što igramo na našem parketu. Uvideli smo greške i propuste iz prethodnog duela, spremamo se maksimalno i siguran sam da ćemo dati 110 posto svojih mogućnosti kako bismo savladali renomiranog protivnika. Očekujem podršku sa tribina da nam pruži dodatnu snagu i podsticaj kako bismo zajedno slavili nakon isteka 60. minuta - ističe za sajt Radničkoh krilo Miloš Mutavdžić.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

SUSRET ZVEZDA U BERLINU: Ana Ivanović i Rodžer Federer pred egzibicioni turnir (VIDEO)