SA NAVIJAČIMA DO PODVIGA: Vaterpolisti Crvene zvezde sutra (20.00) u četvrtom kolu Lige šampiona dočekuju splitski Jadran

S. K.

30. 10. 2023. u 13:57

HRABRO na Splićane. Vaterpolisti Crvene zvezde sutra (20.00) na svom bazenu u četvrtom kolu grupe C Lige šampiona dočekuju favorizovani Jadran, sa nadom da uz pomoć navijača mogu da iznenade jednu od najkvalitetnih evropskih ekipa. Crveno-beli su dosada osvojili samo jedan bod i bilo bi lepo da ostvare prvu pobedu, makar i sa peteraca.

СА НАВИЈАЧИМА ДО ПОДВИГА: Ватерполисти Црвене звезде сутра (20.00) у четвртом колу Лиге шампиона дочекују сплитски Јадран

FOTO: M. Vukadinović

- Posle meča sa Ferencvarošem ovo nam je druga utakmica na našem bazenu. Nadam se da smo izvukli pouke iz duela sa Mađarima i da ćemo odigrati mnogo bolje protiv Jadrana. Ako ponovimo već deo onog što smo pokazali u prvom duelu u "Poljudu" imamo čemu da se nadamo. Važno je da odigramo što bolje, da damo sve od sebe, očekujemo da će nas podržati navijači - kaže strateg crveno-belih Aleksandar Filipović.

Crveno-beli i dalje imaju teoretske šanse da budu drugi u grupi i nastave takmičenje u Ligi šampiona.

- Ruku na srce male su, tim pre što Jadran dočekuje svog imenjaka iz Herceg Novog, kojeg je savladao u Trebinju. Ali, važno je da pobedimo, jer bi bilo dobro da budemo treći, kako bismo u osminifinala Evrokupa igrali sa lakšim protivnikom - realan je Filipović.

Splićani nisu bauk, u šta su se uverili Beograđani u prvom meču u kojem su pali u poslednjoj četvrtini (13:16). U prve tri kod 11:9 Radović nije iskoristio peterac za plus tri.

- Jadran je jači nego lane. Individualno su dosta jaki, ali ne pokazuju svoj kvalitet, jer se očigledno još nisu uigrali. Nisu bauk, skloni su oscilacijama, nadamo se podvigu - primećuje Filipović.

Raspored

Grupa C, utorak: Crvena zvezda - Jadran ST (20.00), Jadran HN - Ferencvaroš (19.00). TABELA: Ferencvaroš 9, Jadran ST 6, Jadran HN 2, C. zvezda 1 bod.

Grupa D, utorak: Špandau - Barseloneta (19.30), Vuljagmeni - Marselj (15.00). TABELA: Barseloneta 9, Špandau 6, Marselj 3, Vuljagmeni 0 bodova.

Grupa A, sreda: Steaua - Novi Beograd (17.30), Breša - Sabadelj (20.00). TABELA: Sabadelj 7, Novi Beograd 6, Breša 5, Steaua 0 bodova,

Grupa B, sreda: Dinamo T. - Pro Reko (16.00), Jug - Olimpijakos (19.00). TABELA: Pro Reko 9, Olimpijakos 5, Jug 4, Dinamo T. 0 bodova.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

BUGARKA SE POHVALILA SUSRETOM SA NOVAKOM ĐOKOVIĆEM: Evo šta mu je poklonila (FOTO)