SVE OSIM POBEDE NEUSPEH: Vaterpolisti Novog Beograda sutra (17.30) u Bukureštu u četvrtom kolu Lige šampiona igrakui sa Steauom

S. K.

31. 10. 2023. u 12:46

SVE osim pobede nad Steauom bio bi veliki neuspeh za vaterpoliste Novog Beograda. Naš prvak će u četvrtom kolu grupe A Lige šampiona danas (17.30) u Bukureštu imati priliku da opravda ulogu apsolutnog favorita protiv najbolje rumunske ekipe, koju je na startu na svom bazenu savladao sa 19:7.

СВЕ ОСИМ ПОБЕДЕ НЕУСПЕХ: Ватерполисти Новог Београда сутра (17.30) у Букурешту у четвртом колу Лиге шампиона игракуи са Стеауом

miloš vukadinović

- Naš skor u Ligi šampiona trenutno je 2-1 i apsolutno smo spremni i željni da odigramo dobru utakmicu, da pobedimo i na naš konto dodamo tri nova boda. To će nam dati dodatnu sigurnost i motivaciju za naredne utakmice - ističe strateg Novog Beograda Živko Gocić.

Kormilar Novobeograđana priznaje da zbog bolesti i povreda pojedinih igrača sastav neće znati do početka meča. Ali, i podvlači da su spremni za duel sa Steauom:

- Siguran sam da ćemo maksimalno motivisano i ozbiljno ući u meč i upisati novu pobedu u Ligi šampiona.

Gocić je naglasio da je njegovoj ekipi prijao težak duel u Superligi sa Šapcem (12:10):

- Mislim da su utakmice kao taj duel protiv Šapca aspolutno potrebne mojoj ekipi. Jedan od razloga je svakako to što do tog meča u domaćem prvenstvu nismo imali tako neizvesnu utakmicu. Možda je to negde i razlog nešto slabijih naših igara na evrosceni, tako da sam veoma zadovoljan što smo bili u prilici da odigramo jednu takav meč. To i nas diže kao ekipu i takvi mečevi su nam preko potrebni kako bismo došli do željenog nivoa.

Raspored

Grupa C, utorak: Crvena zvezda - Jadran ST (20.00), Jadran HN - Ferencvaroš (19.00). TABELA: Ferencvaroš 9, Jadran ST 6, Jadran HN 2, C. zvezda 1 bod.

Grupa D, utorak: Špandau - Barseloneta (19.30), Vuljagmeni - Marselj (15.00). TABELA: Barseloneta 9, Špandau 6, Marselj 3, Vuljagmeni 0 bodova.

Grupa A, sreda: Steaua - Novi Beograd (17.30), Breša - Sabadelj (20.00). TABELA: Sabadelj 7, Novi Beograd 6, Breša 5, Steaua 0 bodova,

Grupa B, sreda: Dinamo T. - Pro Reko (16.00), Jug - Olimpijakos (19.00). TABELA: Pro Reko 9, Olimpijakos 5, Jug 4, Dinamo T. 0 bodova.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

RUSIJA PODRŽAVA VUČIĆEVU INICIJATIVU ZA KIM: Zaharova poslala jasnu poruku