POKAZALI SMO KARAKTER: Marko Radović ističe da vaterpolisti Crvene zvezde nisu odustali od četvrtfinala Lige šampiona

Novosti online

01. 11. 2023. u 12:36

POTOPILI su splitski Jadran (12:11) i sačuvali nadu da mogu da izbore četvrtfinale Lige šampiona. Vaterpolisti Crvene zvezde posle prvenca u grupi C nadaju se da mogu da izbore drugu fazu elitnog takmičenja. Crveno-beli u petom kolu u Budimpešti gostuju Ferencvarošu, a u šestom dočekuju Jadran iz Herceg Novog. Splićani, koji imaju dva boda više, u Poljudu će ugostiti crnogorskog i mađarskog prvaka.

ПОКАЗАЛИ СМО КАРАКТЕР: Марко Радовић истиче да ватерполисти Црвене звезде нису одустали од четвртфинала Лиге шампиона

N. Paraušić

- Odigrali smo veoma tešku utakmicu. Najvažnije je da smo pobedili Jadran, protiv kojeg smo u Splitu pali u poslednjoj četvrtini. Sada se to na našem bazenu nije ponovilo. Mnogo nam znači ova pobeda, jer smo na poslednjih nekoliko utakmica popuštali u poslednjoj četvrtini. Sada smo pokazali karakter, koji nas je krasio u prošloj sezoni. Idemo dalje, idemo na pobedu protiv Ferencvaroša i Jadrana iz Herceg Novog i nadam se plasmanu u četvrtfinale Lige šampiona - rekao je za "Sportklub" Marko Radović.

Inače, Ferencvaroš je pobedom nad Jadranom HN od 17:10 osigurao plasman u četvrtfinale.

Tabela grupe C: Ferencvaroš 12, Jadran ST 6, C. zvezda 4, Jadran HN 2.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

RUSIJA PODRŽAVA VUČIĆEVU INICIJATIVU ZA KIM: Zaharova poslala jasnu poruku