NAPOR: Jagodina za 15 dana igra pet teških utakmica

Z. GLIGORIJEVIĆ

03. 11. 2023. u 17:38

Liderke prvenstva, rukometašice Jagodine, u narednih 15 dana odigraće 5 teških utakmica u domaćoj Superligi i EHF Evropa ligi.

НАПОР: Јагодина за 15 дана игра пет тешких утакмица

Foto:Z.Gligorijević

Prva utakmica je već sutra, 4. novembra, od 19 sati sa značajno ojačanom Vojvodinom iz Novog Sada, posle povratka igračica koje su bile povređene. U sredu, 8. novembra, sledi derbi prvenstva u Beogradu sa Crvenom zvezdom koji odlučuje o jesenjoj tituli. U okviru 3. kola EHF Evropske lige u subotu, 11. novembra, od 19 sati Jagodinke se sastaju sa ekipom Funflor iz Lublina, dugoplasiranom u poljskom prvenstvu, a 15. novembra dočekuju Mladost iz Nove Pazove, jednog od favorita za osvajanje ovogodišnjih titula, te putuju u Poljsku gde 19. novembra od 18 sati igraju revanš utakmicu.

Trener Dragan Markov i igračica Srna Sukur ističu da su sve utakmice podjednako važne i da u svakoj moraju da daju svoj maksimum da bi došli do pobede, kao i u svakoj predhodnoj. Zdravstveni bilten nije naklonjen rukometašicama Jagodine. One su pozvale publiku da budu osmi igrač u narednim utakmicama.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

MAJDOV PROGOVORIO: Počelo je od LGBT zastava, a ako mi braniš da se krstim, ne igram po tim pravilima