OŠK PARAĆIN U PRVOJ LIGI SRBIJE ZA ŽENE: „Overile“ titulu na turniru u Paraćinu (FOTO)

Зорана Рашић
Zorana Rašić

06. 11. 2023. u 11:10

TAKMIČARKE OŠK Paraćin poslednjeg dana Prve lige centralne Srbije za 2023. godinu za žene savladale su oba svoja protivnika – Veliku rokadu iz Kragujevca i ŠK Radnički iz Ćuprije – "overivši" time osvajanje titule koju su uspele da obezbede dan ranije.

ОШК ПАРАЋИН У ПРВОЈ ЛИГИ СРБИЈЕ ЗА ЖЕНЕ: „Овериле“ титулу на турниру у Параћину (ФОТО)

Foto: Privatna arhiva

Prvo mesto osvojeno je sa svih pet pobeda i maksimalnih petnaest meč bodova, čime su takmičarke OŠK Paraćin obezbedile sebi mesto za narednu godinu u Prvoj ligi Srbije za žene – prvi rang takmičenja.

Drugi klub iz grada na Crnici, ŠK Paraćin, zauzeo je drugo mesto sa 12 meč bodova, dok su pobedom u poslednjem kolu protiv direktnih rivala šahistkinje ŠK Ekonomist iz Niša došle do trećeg mesta i bronzane medalje.

Iz Prve lige centralne Srbije ispale su dve najslabije ekipe, ŠK Slanuša iz Užica i ŠK Radnički iz Ćuprije.

Na ceremoniji zatvaranja ovog turnira, održanog u Paraćinu u kompleksu „Prestiža“, nagrade su uručili glavni sudija Lige Igor Lukić, predsednik Skupštine ŠSCS Saša Jevtić i Dragan Dinić, potpredsednik Skupštine ŠSCS.

Ulaskom u Prvu ligu Srbije ženska ekipa OŠK Paraćin izjednačila se po uspehu sa muškom ekipom ovog kluba, koja se u prvom rangu takmičila 2017. godine.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

Ovo je najpopularnija destinacija u toku septembra i oktobra Last Minute akcija! Platite 6 noćenja, a boravite 9 ili 10!