SRPKINJE JURE TITULU U KINI: Svetsko klupsko prvenstvo za odbojkašice odigraće se sredinom decembra u Hangdžou

Novosti online

07. 11. 2023. u 13:55

SVETSKA odbojkaška federacija saopštila je da će se klupsko SP za odbojkašice odigrati od 13. do 17. decembra u kineskom Hangdžou. Među šest ekipa koje će se boriti za titulu su i velikani iz Istanbula: Vakifbank (Bianka Buša, selektor Srbije Đovani Gvideti, član stručnog štaba i Sanja Tomašević) i Ezačibaši, koji predvode Tijana Bošković i Jovana Stevanović.

СРПКИЊЕ ЈУРЕ ТИТУЛУ У КИНИ: Светско клупско првенство за одбојкашице одиграће се средином децембра у Хангџоу

FOTO: N. Skenderija

Vakifbank je aktuelni šampion Evrope, a Ezačibaši vicešampion. Obe ekipe su bile prvaci sveta: Vakifbank četiri, a Ezačibaši dva puta.

Osim turskih giganata, za titulu će se boriti i šampion i vicešampion Južne Amerike, Minas (Belo Horizonte), Dentil Praja (Uberlandije), a iz Azije vijetnamski Sport centar 1 iz Hanoja i pobednik azijske Lige šampiona, domaćin kineski Tijanđin.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

SFEROPULOS ODUŠEVIO DELIJE: Poslao moćnu poruku, evo o čemu se radi (VIDEO)