KARAĐORĐE LIDER ODBOJKAŠKOG PRVENSTVA! U Kraljevu - novo iznenađenje, i Ribinca pala pred senzacionalnim timom iz Topole

G. ĆIROVIĆ

11. 11. 2023. u 22:34

Ukupno peti uzastopni poraz na svom terenu u zvaničnim utakmicama ove sezone, četiri u prvenstvu i jedan u kupu, doživeli su večeras odbojkši kraljevačke Ribnice.

КАРАЂОРЂЕ ЛИДЕР ОДБОЈКАШКОГ ПРВЕНСТВА! У Краљеву - ново изненађење, и Рибинца пала пред сензационалним тимом из Тополе

G.Šljivić

U šestom kolu „BPŠ Superlige“ Kraljevčani su na parketu stare hale sportova na Ibarskom keju poraženi od Karađorđa iz Topole sa 1:3 (21:25, 22:25, 28:26, 17:25).

Odličnu partiju u redovima gostiju pružili su Miloš Nadaždin sa 18, Aleksandar Bošnjak sa 17 i Alija Bekrić sa 12 poena, dok su u redovima Ribnice Mladen Bojović i Ivan Todorović upisali po 20.

U narednom 7. kolu Ribnica gostuje Spartaku u Subotici, dok Karađorđe pred svojim navijačima očekuje duel sa Vojvodinom.

Na tabeli Karađorđe vodi sa 16 bodova, slede Partizan, Niš i Crvena zvezda sa po 13, Radnički sa 11, Vojvodina i Spartak sa po devet, te Takovo i Ribinica (po 7), Jedinstvo sa četiri, te Mladi Radnik i Borac koji su na nuli.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

I TENISERI SU ZATEČENI: Francuz potezom oduševio publiku (VIDEO)