NOVI BEOGRAD MEĐU OSAM NAJBOLJIH U EVROPI! Prvak Srbije u petom kolu Lige šampiona savladao vaterpoliste Breše

S. K.

22. 11. 2023. u 22:37

Cilj je ostvaren – Novi Beograd je osigurao plasman u top 8 Lige šampiona. Naš prvak je u petom kolu grupe A u finišu treće četvrtine slomio otpor borbene Breše – 13:5 (2:1, 2:2, 4:2, 5:0). Filipović i drugovi u poslednjem kolu, 6.decembra sastaju se sa Sabadeljom, koji je savladao Steauu sa 13:6.

НОВИ БЕОГРАД МЕЂУ ОСАМ НАЈБОЉИХ У ЕВРОПИ! Првак Србије у петом колу Лиге шампиона савладао ватерполисте Бреше

miloš vukadinović

Rezultat na semaforu zavarava da su puleni Živka Gocića lako došli do velika tri boda. Dve i po četvrtine u bazenu se vodila beskomprimisna borba. Naš prvak je igrao čvrsto u odbrani, na golu je briljirao Dobožanov, ali je škripalo u napadu. Domaćin se mučio sa igračem više, nije bio siguran ni sa peterca, u trećoj četvrtini kod 5:5 dva su za pola minuta promašili Granados i Filipović. Ipak, šut je proradio kada je bilo najvažnije, Filipović, Vlahopluos i Drašović su za dva minuta doneli 8:5 i odagnali sve dileme. U poslednjoj četvrtini Novobeograđani su napunili Tešanovićevu mrežu do vrha, ne dozvolivši Italijanima da ublaže poraz.

Tako se Novi Beograd pridružio Ferencvarošu, Jadranu ST, Barseloneti, Pro Reku i Olimpijakosu, koji će sa još dva tima iz grupa A i D u drugoj fazi Lige šampiona formirati dve četvrtfinalne grupe.

NOVI BEOGRAD - BREŠA 13:5

BAZEN: „Vlaho Orlić“. Gledalaca: 700. Sudije: Om (Nemačka) i Kovač (Mađarska). Igrač više: Novi Beograd 10 (3), Breša 7 (0). Dva igrača više: Breša 1 (0). Peterci: Novi Beograd 5 (3), Breša 1 (1).

NOVI BEOGRAD: Dobožanov (16 odbrana), Martinović, Skumpakis, Granados 1 (1), Radulović 1, Pijetlović 1, Drašović 2 (1), Jakšić, Perković, Filipović 3, Lukić 2, Vlahopulos 3 (1), De Mikelis.

BREŠA: Tešanović (9 odbrana), Del Baso 1, Dolče, Faralja, Lazić, Đanca, Rencuto 2 (1), Đerato, Alesijani, Balcarani 1, Irving 1, Đito, Masenca.

Četvrtine: 2:1, 2:2, 4:2, 5:0.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

NIŠTA OD TREĆE FAZE: KK Partizan završio sa prodajom sezonskih karata