SRPSKI ŠAMPION U TOP 16 LIGE EVROPE: Novi podvig rukometaša Vojvodine

Novosti online

28. 11. 2023. u 21:50

RUKOMETAŠI Vojvodne plasirali su se u Top 16 Lige Evrope.

СРПСКИ ШАМПИОН У ТОП 16 ЛИГЕ ЕВРОПЕ: Нови подвиг рукометаша Војводине

RK Vojvodina

Večeras u „Slanoj bari“ pred punim tribinama svojih navijača, nadigrali su po drugi put predstavnika Severne Makedonije, skopski Alkaloid 34:29 (16:11) i ispisali nove stranice klupske istorije.

Novosađani su meč petog kola „f“ grupe, drugog po rangu evropskog takmičenja, odigrali veoma borbeno i zrelo. Stekli su prednost od pet pogodaka razlike pred finiš prvog poluvremena, održali je do pauze i u nastavku, takođe maštovitom i sigurnom igrom stigli do trijumfa protiv odlične ekipe iz Skoplja, koja se nije predavala. Izabranici trofejnog trenera Borisa Rojevića su sredinom drugog dela meča ubacili u višu brzinu, odigrali na veoma visokom nivou ne dozvolivši rivalu da ozbiljnije pripreti.

Srpski šampion sa četiri pobede i porazom, osvojenih osam bodova,  deli čelnu poziciju u grupi „F“ sa predstavnikom Danske, Bjeringbroom,  s kojim će da se odmeri u poslednjem meču grupne faze, 5. decembra u Silkeborgu.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

NIŠTA OD TREĆE FAZE: KK Partizan završio sa prodajom sezonskih karata