PRVAK ŽELI POBEDU: Vaterpolisti Novog Beograda u šestom kolu Lige šampiona sutra (12.30) gosti španskog Sabadelja

S. K.

05. 12. 2023. u 12:28

NEMA vremena za predah. Vaterpoliste Novog Beograda posle osvojenog Kupa Srbije u Šapcu čeka i evropski izazov, pošto danas (12.30) u šestom kolu grupe A Lige šampiona gostuju Sabadelju, koji ih je nedavno iznenadio na njihovom bazenu (10:12). Duel sa jednom od najboljih španskih ekipa biće poslednji pre pauze zbog EP u Hrvatskoj i SP u Dohi.

ПРВАК ЖЕЛИ ПОБЕДУ: Ватерполисти Новог Београда у шестом колу Лиге шампиона сутра (12.30) гости шпанског Сабадеља

miloš vukadinović

- Uvek kažemo da je svaka sledeća utakmica najteža, a ova protiv Sabadelja će takva zaista i biti. Imali smo veliko emotivno i fizičko pražnjenje tokom vikenda na završnom turniru Kupa Srbije, a predstoji nam utakmica koja odlučuje dosta toga. Pogotovo za ekipu Sabadelja, jer oni moraju da nas pobede da bi prošli dalje - kaže strateg Novog Beograda Živko Gocić.

I pored toga što su osigurali plasman među osam, u Novom Beogradu ne pomišljaju da kalkulišu.

- Naša je cilj da budemo prvi u grupi. Biće jako teško, jer će nas dočekati protivnik koji će igrati na sve ili ništa, ali sam i uveren da ako energetski budemo pružili partiju kakve smo pružali na Kupu u Šapcu, da je sve u našim rukama i da ćemo se sa nova tri boda vratiti iz Španije - smatra Gocić.

Kapiten Filip Filipović naglašava da ekipa želi da nastavi pobednički niz:

- Mi smo bolji od ekipe Sabadelja, iako smo oslabljeni neigranjem Ćuka i Jakšića, ali ciljevi se ne menjaju ko god da bude igrao. Potrebno je samo da se fizički i emotivno oporavimo, jer zaista smo imali veliko emotivno pražnjenje na putu ka osvajanju pehara u Kupu Srbije. Ali malo ljubavi i malo zagrljaja i biće to sve kako treba.

Raspored

ŠESTO kolo Lige šampiona za vaterpoliste - grupa A, sreda: Sabadelj - Novi Beograd (12.30), Breša - Steaua (20.00).TABELA: Novi Beograd 12, Sabadelj 10, Breša 8, Steaua 0 bodova.

Grupa B, sreda: Olimpijakos - Pro Reko (18.00), Jug - Dinamo Tbilisi (19.00). TABELA: Pro Reko 15, Olimpijakos 11, Jug 4, Dinamio T. 0.

Grupa C, utorak: Jadran ST - Ferencvaroš (19.00), Crvena zvezda - Jadran HN (20.00). TABELA: Ferencvaroš 15, Jadran ST 9, C. zvezda 4, Jadran HN 2 boda.

Grupa D, utorak: Marselj - Barseloneta (20.00), Vuljagmeni - Španadu (15.00).

TABELA: Barseloneta 15, Marselj 9, Špandau 6, Vuljagmeni 0 bodova.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

SFEROPULOS ODUŠEVIO DELIJE: Poslao moćnu poruku, evo o čemu se radi (VIDEO)