SPORTSKI PONOS NACIJE: Kik-bokseri u poseti Sportskom savezu Srbije

N. I.

05. 12. 2023. u 12:54

SRPSKA reprezentacija u kik-boksu je ove godine na Svetskom prvenstvu napravila veliki rezultat: od 19 članova tima, osvojeno je 11 medalja, i to četiri zlatne, četiri srebrne i tri bronzane. Srpski tim je ove godine učestvovao u dve discipline: lou kik i K1, i zauzeo je 5. mesto na svetskoj tabeli uspešnosti u obe discipline.

СПОРТСКИ ПОНОС НАЦИЈЕ: Кик-боксери у посети Спортском савезу Србије

SSS

Osvajači zlatnih medalja su: Danijel Memedovski, Lea Blagojević, Aleksandra Krstić i Nikola Todorović, srebrna odličja su osvojili: Aleksandar Menković, Saida Bukvić, Valentina Keri i Nemanja Knežić, dok su bronzu u Srbiju doneli: Boban Nikolić, Aleksandar Konovalov i Nevena Stefanović.

Povodom ovog uspeha predsednik Sportskog saveza Srbije Davor Štefanek i generalni sekretar Goran Marinković ugostili su osvajače medalja i rukovodstvo Kik-boks saveza Srbije.

- Reprezentativci Srbije, borci u kik-boksu, dokazali su kako se bori i predstavlja naša zemlja. Nije mala stvar biti najbolji na svetu, a svi moramo biti svesni koliko odricanja i rada se nalazi u svakoj od ovih medalja. Zato čestitam od srca. Verujem da vreme šampiona tek dolazi. A ne smemo izostaviti ni one koji nisu ovaj put osvojili medalje, verujemo u sve one koji naporno treniraju i bore se za zastavu i grb Srbije - rekao je Štefanek.

- Pridružiću se predsednikovim čestitkama. Kik-boks savez Srbije jedan je od najuspešnijih neolimpijskih saveza, zato želim da nastavite da radite predano i u budućnosti nižete rezultate - rekao je Marinković.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 14:07

Komentari (0)

U ZATVOR ZBOG PEDOFILIJE: Glumac iz Lud, zbunjen, normalan osuđen zbog bludničenja nad dečakom