POKLONI U BOGATIĆU I UBU: Nastavljena akcija Sportskog saveza Srbije sa podelom opreme

N. I.

07. 12. 2023. u 16:37

STALNU akciju obilaska teritorijalnih sportskih saveza i podele opreme Sportski savez Srbije sprovodi kontinuirano, pa je i ovaj decembar rezervisan za poboljšanje uslova za bavljenje sportom. Rukovodstvo Sportskig saveza Srbije posetilo je opštine Bogatić i Ub.

ПОКЛОНИ У БОГАТИЋУ И УБУ: Настављена акција Спортског савеза Србије са поделом опреме

Sportski savez Srbije

Opština Bogatić trudi se da u skladu sa svojim mogućnostima unapređuje sport iz godine u godinu. Svaki pripremljen projekat za obnovu infrastrukture, nova sportska hala, nova akcija Sportskog saveza opštine Bogatić i mogućnost besplatnog treninga rukometa i fudbala za decu poboljšavaju uslove deci ove opštine za bavljenje sportom. Predsednik Sportskog saveza Srbije Davor Štefanek i generalni sekretar Goran Marinković posetili su predsednika opštine Milana Damnjanovića i predsednika Sportskog saveza opštine Bogatić Radosava Berića. Zajednički su razgovarali sa direktorima osnovnih škola kojima su i uručili sportsku opremu za poboljšanje uslova za časove. Rukovodstvo SSS posetilo je učenike OŠ "Mika Mitrović" na času fizičkog.

- Opština Bogatić trudi se da obezbedi što bolje uslove za bavljenje sportom, a Sportski savez Srbije je tu da pruži podršku u svakom smislu. Zajednički nam je cilj da uslovi iz godine u godinu budu sve bolji. Dobre ideje, naporan rad što opština Bogatić i ima, daju nadu da će i sledeće godine biti još bolja situacija u sportu - rekao je Štefanek.

Opština Ub iz godine u godinu unapređuje sportsku infrastrukturu, klubski rad, ali i rad sa decom. Od osnivanja Sportskog saveza opštine Ub, od 2018. godine, dodeljuje sportsku opremu svakom svom članu. I ove godine Sportski savez Srbije je pomogao donaciju koju su pripremili teritorijalni sportski savez i lokalna samouprava.

- Opština Ub ima zavidnu sportsku infrastrukturu, koristi svoje potencijale i pravi je primer kako lokalna samouprava i sportski savez treba da funkcionišu. Sportski savez Srbije je tu da pomogne kao što je to bio slučaj i prethodnih 5 godina - rekao je Marinković.

Štefanek i Marinković su poželeli kako deci, tako i sportistima i sportskim radnicima mnogo sreće i uspeha u radu i u 2024. godini.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 14:07

Komentari (0)

Kako da vreme na poslu bude ispunjeno zadovoljstvom – Pogledajte dugačak spisak benefita koje nudi Mercator-S