IVANA ŠPANOVIĆ SE RAZVELA, A NJENA NAJBOLJA ATLETSKA DRUGARICA... Udala se Sandra Perković, i to za koga! (FOTO)

Novosti online

04. 01. 2024. u 20:46

Čuvena srpska atletičarka Ivana Španović razvela se od dugogodišnjeg partnera, fitnes instruktora Marka Vulete, s kojim je dve godine bila u braku, a u bračne vode je samo koji dan kasnije uplovila njena najbolja atletska drugarica, zvezda hrvatskog sporta, Sandra Perković.

ИВАНА ШПАНОВИЋ СЕ РАЗВЕЛА, А ЊЕНА НАЈБОЉА АТЛЕТСКА ДРУГАРИЦА... Удала се Сандра Перковић, и то за кога! (ФОТО)

Foto: EPA-EFE/CJ Gunther

Uz pojedine šale, hrvatski mediji su objavili vest o toj svabdi, a najduhovitija bi, u skraćenom obliku mogla da glasi: "Udala se Sandra Perković, potom bacila bidermajer i... još ga traže".

Takve dosetke i ne treba da čude, ipak je u pitanju legendarna bacačica distka, koja je dvaput bila olimpijska šampionka (2012. i 2016), dvaput svetska prvakinja (2013. i 2017.), šest puta osvajačica Dijamantske lige, kao i rekordnih šest puta zlatna na prvenstvima Evrope (2010, 2012, 2014, 2016, 2018. i 2022. godine).

Najbolja hrvatska atletičarka venčala se sa svojim dugogodišnjim trenerom i ljubavnim partnerom Edisom Elkasevićem.

Hrvatska rekorderka u bacanju diska (71,41 metar, što je 16. najbolji rezultat svih vremena) priredila je slavlje za oko tri stotine gostiju.

I to baš prvog dana 2024.

Ova 33-godišnja sportistkinja je otkrila za "Gloriju" zašto je sedam godina starijem Edisu Elkaseviću "da" rekla baš kada jeste.

"Edis i ja smo se verili 31. decembra 2022. u Londonu, našem gradu, a kad su se slegle emocije, odmah smo odlučili da će nam venčanje biti 31. decembra 2023. Taj datum je pao u nedelju, a u ponedeljak smo postali muž i žena. Dobro je poznato da životne odluke kreću ili od poneđeljka ili od 1. januara, a nama je bilo i jedno i drugo, pa smo toga dana odlučili da okrenemo novu stranicu u našim životima. Dugogodišnju vezu i ljubav krunisali smo smo brakom, a s najmilijima ušli i u novu godinu. Stresa nije bilo jer smo s organizacijom krenuli na vreme, imali smo jasne želje i odabrali najbolje ljude u svojim branšama. Oni su nam pomogli da organizujemo i realizujemo sve zahteve kako bismo imali savršen dan pa je na kraju sve bilo baš onako kako treba", otkrila je Sandra Perković.

BONUS VIDEO: Kad himna Srbije, "Bože pravde", zagrmi u Rusiji...

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

HRVAT SVE PRIZNAO, I TO U KAMERU! Ovo je rekao o derbiju Zvezde i Partizana (VIDEO)