U NAPADU JOŠ ŠKRIPI: Selektor rukometaša Toni Đerona posle pobede nad Slovačkom zadovoljan igrom u odbrani

S. K.

05. 01. 2024. u 12:36

POBEDA nad Slovacima (31:24) na startu međunarodnog turnira u Granoljerasu pokazale je dobre i loše strane naše rukometne reprezentacije, koja se sprema za EP od 10. do 28. januara u Nemačkoj. Srbi danas (17.45) igraju sa Poljacima, a u subotu (19.00) sa Špancima.

У НАПАДУ ЈОШ ШКРИПИ: Селектор рукометаша Тони Ђерона после победе над Словачком задовољан игром у одбрани

FOTO: N. Paraušić

- Ovo nam je prvi meč otkako smo se okupili i suočili se sa nekim problemima. Isprobavali smo različite opcije, razigravali smo celu ekipu kako za predstojeće mečeve, tako i za sam šampionat Evrope. Zadovoljan sam kako smo izgledali u odbrani, radili smo dobar posao iako, naravno, ima još prostora za napredak. Iskoristićemo utakmice sa Poljskom i Španijom da sve dodatno uigramo, kao i da poboljšamo igru u ofanzivi - ističe za sajt RSS selektor Toni Đerona.

Najbolji igrač meča sa Slovačkom Lazar Kukić je naglasio:

- Posle priprema u Srbiji i perioda bez utakmica, moramo biti zadovoljni ovom partijom. Naročito je prvih 20 minuta meča bilo izuzetno dobro i u napadu i u odbrani. Dozvolili smo im posle toga da se vrate u meč, najviše zahvaljujući našim tehničkim greškama. Ipak, nismo klonuli, nismo odustali i ostvarili smo svoj cilj. Uz to smo i svi dobili minutažu, svi smo odigrali kvalitetno i mirne glave se pripremamo za narednog protivnika.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

I TENISERI SU ZATEČENI: Francuz potezom oduševio publiku (VIDEO)