DAME SILOVITO DO OSMINEFINALA: Srpkinje posle pobede nad Češkom od 15:4 osvojile prvo mesto u grupi C EP u Ajndhovenu

S. K.

07. 01. 2024. u 12:45

SILOVITI u osminufinala. Vaterpolistinje su posle Turske (13:6) i Rumunija (15:4) u poslednjem kolu grupe C Druge divizije EP u Ajndhovenu preslišale i Čehinje - 15:4 (3:1, 4:0, 4:1, 4:2). Izabranici Dragane Ivković SUTRA u osminifinala igraju sa četvrtom ekipom iz grupe A, Mađarskom ili Hrvatskom.

ДАМЕ СИЛОВИТО ДО ОСМИНЕФИНАЛА: Српкиње после победе над Чешком од 15:4 освојиле прво место у групи Ц ЕП у Ајндховену

Foto arhiva VN

Samo u uvodnim minutima ekipe su bile ravnopravne. Posle 1:1 usledila je serija Srpkinja od 9:0 za 10:1. Naše dame su bile čvrste u odbrani i ubojite u napadu. Tek kada su osigurale pobede naše su malo povukle ručnu, pa su Čehinje uspele da ublaže koliko,toliko težak poraz.

Odmora nema, Mandićeva i drugarice sutra (termini će biti saopšteni večeras) igraju najvažniju utakmicu na turniru, osminufinala. Pobeda im donosi četvrtfinale i prelazak u A grupi. Večeras će posle duela Mađarica i Hrvatica saznati s kim će se boriti za plasman među osam najboljih.

SRBIJA - ČEŠKA 15:4

BAZEN u Ajndhovenu. Gledalaca: 500. Sudije: Grandin (Francuska) i Feike Prodan (Rumunija). Igrač više: Srbija 6 (3), Češka 8 (1). Peterci: Srbija 4 (4).

SRBIJA: Travar (7 odbrana), Švec 1, Trmčić 1, Milićević 4 (1), Šarac, Lukić 3 (1), Radonjić 2 (1), Mandić 2, Diaz Mesa 1, Ilić 1 (1), Ratković, Zelić, Dulić (7 odbrana).

ČEŠKA: Remisova (6 odbrana), Buganerova, Javurkova, Hakovska, Votavosa, Kubinkova, Hlavata 3, Hola, Vomastkova, Fugnerova, Drnkova, Kilianova 1, Vlaskova (1 odbrana).

Četvrtine: 3:1, 4:0, 4:1, 4:2.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

BUGARKA SE POHVALILA SUSRETOM SA NOVAKOM ĐOKOVIĆEM: Evo šta mu je poklonila (FOTO)