SPEKTAKL U OSMINI FINALA: Srbija igra protiv Hrvatske

Александар Илић
Aleksandar Ilić

08. 01. 2024. u 09:10

USPEŠNA nedelja je iza srpskog vaterpola. Vaterpolisti i vaterpolistkinje sigurno su prošli grupu na Evropskom prvenstvu.

СПЕКТАКЛ У ОСМИНИ ФИНАЛА: Србија игра против Хрватске

N. Paraušić

Posebno su briljirale naše dame. Koje su savladale Tursku, Rumuniju i Češku, a posebno težak posao imaće u osmini finala gde ih očekuje reprezentacija Hrvatske.

Taj meč na programu je u ponedeljak od 16 časova.

Srpkinje su optimistično stigle u Holandiju. Selektorka Dragana Ivković je još pre samog takmičenja najavila sve pobede, a to su mlade devojke i učinile.

- Naš je cilj da pobedimo sve ekipe u grupi i da posle toga u osmini finala probamo da preko gotovo sigurno Hrvatske uskočimo u gornji dom. Biće to jako teško. Idemo iz utakmice u utakmicu. Ekipa je mlada, dosta ih je ispod 20 godina, ali verujem u njihov kvalitet i motiv.

Sledeći protivnik je Hrvatska koja je doživela sva tri poraza u svojoj grupi.

- Očekuje nas teška utakmica protiv Hrvatske, iako je raspored takav da nemamo mnogo vremena za odmor, daćemo sve od sebe da ponovimo partije kao iz grupe i da pokušamo da slavimo. Istakla je Hristina Ilić, a preneo "Sportal".

BONUS VIDEO: Ivana Vuleta nakon svetskog zlata

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

SFEROPULOS ODUŠEVIO DELIJE: Poslao moćnu poruku, evo o čemu se radi (VIDEO)