ĐERONA DONEO ODLUKU: Ovo je tim Srbije za Evropsko prvenstvo u Nemačkoj

Tanjug

09. 01. 2024. u 12:10

SELEKTOR muške reprezentacije Srbije Antonio Đerona saopštio je danas konačan spisak od 18 rukometaša, koji će nastupiti na predstojećem Evropskom prvenstvu u Nemačkoj, objavio je RSS.

ЂЕРОНА ДОНЕО ОДЛУКУ: Ово је тим Србије за Европско првенство у Немачкој

Foto: Profimedia

U saopštenju RSS se navodi da su svi rukometaši prošli poslednje lekarske preglede uoči starta EP. Rukometaši Srbije se trenutno nalaze u Španiji, a sutra će otputovati u Minhen gde će biti odigrani mečevi grupe C prve faze EP.

Na spisku se nalaze:

Golmani: Vladimir Cupara i Dejan Milosavljev.

Leva krila: Nemanja Ilić (kapiten) i Vanja Ilić.

Desna krila: Bogdan Radivojević i Vukašin Vorkapić.

Pivotmeni: Mijajlo Marsenić i Dragan Pešmalbek.

Bekovi: Petar Đorđić, Lazar Kukić, Ilija Abutović, Marko Milosavljević, Miloš Orbović, Predrag Vejin, Uroš Borzaš, Miloš Kos, Miljan Pušica i Uroš Kojadinović.

RSS navodi da su opremu zadužili i rukometaši koji su do poslednjeg preseka bili deo selekcije Srbije kako bi u slučaju potrebe doputovali u Nemačku.

Srbija će na EP u Minhenu igrati u grupi C sa selekcijama Islanda, Mađarske i Crne Gore. "Orlovi" će prvi meč na EP odigrati u petak, 12. januara, od 18 sati, protiv Islanda. Srbija će se dva dana kasnije od 20.30 časova sastati sa Mađarskom, a poslednji meč u grupi igraće 16. januara od 18 sati sa Crnom Gorom.

BONUS VIDEO: Ivana Vuleta nakon svetskog zlata

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

NIŠTA OD TREĆE FAZE: KK Partizan završio sa prodajom sezonskih karata