DIREKTOR MEKLARENA ZEK BRAUN: Hamilton? Može on da opet bude šampion!

S. R.

11. 01. 2024. u 11:26

IZVRŠNI direktor Meklarena Zek Braun ne bi se iznenadio na ponovo u konkurenicji za titulu, već naredne sezone vidi sedmostrukog prvaka Luisa Hamiltona.

ДИРЕКТОР МЕКЛАРЕНА ЗЕК БРАУН: Хамилтон? Може он да опет буде шампион!

FOTO: EPA

Britanac nema pobedu još od VN Saudijske Arabije s kraja 2021. godine, a od tada Mercedes mu nije obezbedio bolid da se umeša u bitku za pobede. Iako je potom u kontroverznoj završnici od Maksa Ferštapena izgubio priliku za rekordu osmu titulu prvaka sveta. Tada se i prekinuo neverovatni niz "srebrnih strela" u konkurenciji konstruktora koji su nanizali sedam trijumfa zaredom.

- Mercedes ima sve karakteristike koje imaju najveći timovi. Ne bi se iznenadio da naredne godine u ovo vreme pričamo da se Mercedes vratio, a Hamilton osvojio osmi pehar. Formula 1 postala izazovnija, više ne može nikoga lako otpisati - naglasio je Braun. 

Ipak, direktora Meklarena zastrašujuću najavu iz tabora Red Bula ne smatra kao blef.

- Oni su misterija. Ne možemo sa sigurnošću da tvrdimo kada su krenuli da razvijaju bolid za novu sezonu. S obzirom na rezultate, pretpostavljam veoma rano. Ipak, trebamo da sačekamo koliko će magije proizvesti čuveni inženjer Edrijan Njuji - konstatuje Braun.
 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

NIŠTA OD TREĆE FAZE: KK Partizan završio sa prodajom sezonskih karata