RADOSAVLJEVIĆ TRENER RADNIČKOG: Iskusni stručnjak u nastavku sezone vodiće sa klupe kragujevačke rukometašice

Novosti online

11. 01. 2024. u 18:42

ALEKSANDAR Radosavljević (59) novi je trener rukometašica Radničkog. Iskusni stručnjak je na klupi nasledio Dragana Študera, koji je preuzeo muški tim kragujevačkog superligaša. Radosavljević je vodio Kragujevačanke u sezonu 2014/15, kada je osvojio duplu krunu.

РАДОСАВЉЕВИЋ ТРЕНЕР РАДНИЧКОГ: Искусни стручњак у наставку сезоне водиће са клупе крагујевачке рукометашице

Foto: Profimedia

- Izuzetno mi je drago što se vraćam u klub i grad u kome sam napravio velike uspehe. Igračice Dunja Tasić , Andrea Boner i Jovana Potkonjak su pojačanja koja će uz ostale devojke omogućiti klubu da realizuje primarni cilj ove sezone a to je opstanak u društvu najboljih. Nadam se da će se za ovo kratko vreme do početka drugog dela prilagoditi mom sistemu rada i prikazati dopadljive igre u nastavku šampionata. Trenutna pozicija na tabeli nije realna, jer je Radnički veliki klub - istakao je za sajt Radničkog trener Aleksandar Radosavljević.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

NIŠTA OD TREĆE FAZE: KK Partizan završio sa prodajom sezonskih karata