GRŠIĆ PONOSAN NA ODBOJKAŠICE ZVEZDE: Crveno-bele u prvom meču plej-ofa Kupa CEV savladale francuski Bezije sa 3:2

Novosti online

12. 01. 2024. u 12:46

SJAJNA Poljakinja Jasek Malgorzata vodila je odbojkašice Crvene zvezde do velikog preokreta protiv Bezijea u prvom meču plej-ofa Kupa CEV - 3:2 (15:25, 25:27, 25:10, 25:20, 15:13). Crveno-bele u revanšu, 16. januara, u Francuskoj, moraju da pobede ili da u slučaju poraza od 2:3 osvoje "zlatni set", koji se igra do 15 poena. Pobednik se u četvrtfinalu, 31. januara i 7. februara, sastaje sa najuspešnijom trećom trećeplasiranom ekipom grupne faze Lige šampiona.

ГРШИЋ ПОНОСАН НА ОДБОЈКАШИЦЕ ЗВЕЗДЕ: Црвено-беле у првом мечу плеј-офа Купа ЦЕВ савладале француски Безије са 3:2

foto ossrb

Osim Malgorzate (30 ), odlične su bile Jelena Stojić (17), Simona Mateska (13) i Saška Đurović sa 10 poena.

- Stvarno sam ponosan na moje devojke i moram da im čestitam, jer nije bilo lako posle 2:0, protiv takvog protivnika, napraviti preokret. Verovali smo da možemo da igramo sa njima, ali jako je bilo teško iz razloga što smo imali dugu pauzu, a to se i odrazilo na našu igru sve do sredine drugog seta. Ipak, kako je meč odmicao, bili smo sigurniji u sebe i došli smo do prepoznatljivog ritma, prvo na servisu, a kasnije i u bloku, što je bilo dovoljno da ugrozimo, a danas i da pobedimo ekipu iz Francuske. Pred revanš ne možemo ništa da očekujemo, ali smo videli da možemo da im pariramo. Igrati u gostima, nakon teškog puta, biće dodatni izazov, ali treba verovati da možemo da napravimo iznenađenje i da je ekipa iz Srbije konkurentna sa takvom ekipom iz Francuske - istakao je za sajt "liga.ossrb.ogr" Milan Gršić.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

PREVIŠE JE PASIVAN, TITULA NEĆE DOĆI SAMA: Federer uputio oštre reči Zverevu