ĐERONA: ''Verujem u ovaj tim, i dalje imamo dosta toga da pokažemo''

Filip Milošević

15. 01. 2024. u 13:53

SELEKTOR muške rukometne reprezentacije Srbije Antonio Đerona izjavio je danas u Minhenu da će njegov tim ići na pobedu protiv Crne Gore u poslednjem, trećem kolu grupe C na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj.

ЂЕРОНА: Верујем у овај тим, и даље имамо доста тога да покажемо

Foto: Profimedia

Srbija je u prvom kolu EP odigrala nerešeno sa Islandom, 27:27, a sinoć je poražena od Mađarske 28:27. Plasman u narednu fazu EP izboriće po dve najbolje plasirane selekcije iz svake grupe.

Prvo mesto na tabeli grupe C drži Mađarska sa četiri boda, a ova selekcija je već izborila plasman u narednu fazu kontinentalnog šampionata.

Island je drugi sa tri boda, a Srbija je treća sa jednim poenom. Crna Gora je poslednja bez bodova i nema nikakve šanse za plasman u narednu fazu EP.

- Noć je bila vrlo kratka. Do tri sata sam gledao i analizirao našu utakmicu protiv Mađarske pokušavajući da pronađem razloge zašto nismo bili na očekivanom nivou. Na kraju, kao što smo i očekivali u ovako ujednačenoj grupi, svi dueli su teški i nema lakog protivnika. U svim susretima odlučuju detalji - rekao je Đerona, prenosi zvanični sajt RSS.

Utakmica između Srbije i Crne Gore biće odigrana sutra od 18 sati u Minhenu.

- I dalje imamo dosta toga da pokažemo. Odbrana je bila na visokom nivou u obe utakmice, iako smo juče primili više od deset golova sa pozicije pivota. Međutim, u napadu ne pronalazimo tako lako sebe. Igramo protiv veoma agresivne ekipe, posebno u odbrani. Golman Nebojša Simić je u odličnoj formi, ali ja verujem svojoj ekipi. Na nama je da pobedimo sa dovoljno golova razlike i čekamo rasplet u drugoj utakmici, što je naša poslednja prilika za odlazak u Keln - istakao je selektor Srbije.

U drugom meču trećeg kola grupe C sutra od 20.30 časova igraće Mađarska i Island.

BONUS VIDEO: OD PRVE DO DESETE TITULE: Sva Novakova pobednička finala Australijan opena

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (1)

NADAO SAM SE DA OVAJ DAN NIKAD NEĆE DOĆI: Federer poslao dirljivu poruku Nadalu (FOTO)