CRVENO-BELE SE OPROSTILE: Odbojkašice Crvene zvezde u revanš meču plej-ofa Kupa CEV izgubile od Bezijea

Novosti online

16. 01. 2024. u 21:49

ODBOJKAŠICE Crvene zvezde su završili svoju evropsku priču. Crveno-bele su u revanš meču plej-ofa Kupa CEV u Bezijeu izgubile od domaće francuske ekipe sa 3:0 (25:21, 25:22, 25:18). Beograđanke su u prvom meču pobedile sa 3:2, tako da su Francuskinje izborile četvrtfinale drugog po snazi evropskog takmičenja.

ЦРВЕНО-БЕЛЕ СЕ ОПРОСТИЛЕ: Одбојкашице Црвене звезде у реванш мечу плеј-офа Купа ЦЕВ изгубиле од Безијеа

CEV

Beograđanke je dalje vodila samo pobeda ili trijumf posle „zlatnog seta“ do 15 poena, da su izgubile sa 3:2. Nažalost daleko su bile i od jednog seta, a kamoli podviga.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

Ovo je najpopularnija destinacija u toku septembra i oktobra Last Minute akcija! Platite 6 noćenja, a boravite 9 ili 10!