MAJA POSLALA TIJANU U PLEJ-OF: Odbojkašice Skandićija izborile četvrtfinale Lige šampiona, a Ezačibaši mora u razigravanje

Novosti online

17. 01. 2024. u 13:37

POSLEDNjE kolo grupne faze Lige šampiona za odbojkašice razrešilo je sve dileme: Skandići (Maja Ognjenović), Koneljano, LKS Lođ, Milano (Teodora Pušić) i Fenerbahče (Bojana Drča) plasirali su se direktno u četvrtfinale, dok će evropski prvak Vakifbank (Bianka Buša), Žešov, Prometej Dnjipro (Bojana Milenković, Marta Drpa), Štutgart (Jovana Miroslavljević) i Potsdam (Tara Taubner) morati u plej-of.

МАЈА ПОСЛАЛА ТИЈАНУ У ПЛЕЈ-ОФ: Одбојкашице Скандићија избориле четвртфинале Лиге шампиона, а Езачибаши мора у разигравање

FOTO: N. Skenderija

Poznati su i parova plej-ofa. Za plasman među osam sastaće se: Žešov - Vakifbank, Prometej Dnjipro - Ezačibaši, Štutgart - Potsdam.

Već sada se naziru i četvrtfinalni parovi: Žešov/Vakifbank - Koneljano, Prometej/Ezačibaši - Skandići, LKS Lođ - Milano, Potsdam/Štutgart - Fenerbahče. Dakle, u najavi su dva velika okršaja za plasman u polufinale.

Valja reći da su u grupnoj fazi blistali Fenerbahče, Skandići, koji je u oba meča bio bolji od Ezačibašija (sinoć je u Istanbulu slavio sa 3:1) i Koneljano. Najprijatnije iznenađenje je ukrajinski Prometej Dnjipro koji je u poslednjem kolu grupe F preskočio francuski Volero La Kane.

Naše Jedinstvo iz Stare Pazove bilo je treće u grupi A i u četvrtfinalu Kupa CEV igraće sa nemačkim Drezdenerom čije boje brani libero naše reprezentacija Aleksandra Jegdić.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

SFEROPULOS ODUŠEVIO DELIJE: Poslao moćnu poruku, evo o čemu se radi (VIDEO)