ANĐELKOVIĆ MENJA ĐERONU: Strateg rukometaša Tuluza najozbiljniji kandidat da nasledi španskog stručnjaka na klupi Srbije

Novosti online

18. 01. 2024. u 11:30

RUKOMETAŠI Crne Gore najverovatnije će biti kobni za još jednog selektora Srbije. Pre četiri godine posle duela sa njima sa kormila se povukao Nenad Peruničić, a sada se i te kako zadrmala stolica Tonija Đerone. Španskom stručnjaku ugovor ističe u junu ove godine i najverovatnije više neće voditi "orlove".

АНЂЕЛКОВИЋ МЕЊА ЂЕРОНУ: Стратег рукометаша Тулуза најозбиљнији кандидат да наследи шпанског стручњака на клупи Србије

Foto: Profimedia

Kao najozbiljniji kandidat za novog selektora Srbije pominje se nekadašnji reprezentativac Danijel Anđelković. On se poslednjih godina dokazuje na klupi Tuluza, a već dva puta je bio proglašen za najboljeg trenera prvenstva Francusku. Sa Anđelkovićem u Tuluzu su kapiten Nemanja Ilić, mladi Uroš Mitrović i Vojin Čabrilo, a na leto dolazi Uroš Kojadinović.

Da su u Savezu mnogo očekivali od ovog EP istakla je i predsednica Milena Delić, koja je za sajt RSS između ostalog istakla:

- Utakmicu protiv Crne Gore smo jednostvano morali da dobijemo! Značaj te utakmice je bio višestruki, od nade da prolazimo u glavnu fazu, do bolje pozicije u baražu za SP... Sačekaćemo da nam se ohlade glave, da analiziramo trenutno stanje i da se planski krene u novi ciklus za Olimpijske igre.

Moramo i da primetimo da je Đerona za tri i po godine uspeo da oformi A tim, da spremi i naslednike, ali i da je na velikim takmičenjima najuspešniji bio na SP 2023. u Poljskoj, kada je osvojeno 11. mesto. Sada je doživljen fijasko i teško je poverovati da će dobiti novu šansu.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

NIŠTA OD TREĆE FAZE: KK Partizan završio sa prodajom sezonskih karata