ODBOJKAŠKI SAVEZ SRBIJE SE ZAHVALIO PREDSEDNIKU VUČIĆU: Čelnici trofejne organizacije u pismu naglasili da odbojci nikad nije bilo bolje

Novosti online

18. 01. 2024. u 07:00

ODBOJKAŠKI savez Srbije je u pismu predsedniku države Aleksandru Vučiću u ime svih svojih članova iskazao nemerljivu zahvalnost za sve što je učinio za odbojku, koja u poslednjih desetak godina ima status kakav nikada pre toga nije imala.

ОДБОЈКАШКИ САВЕЗ СРБИЈЕ СЕ ЗАХВАЛИО ПРЕДСЕДНИКУ ВУЧИЋУ: Челници трофејне организације у писму нагласили да одбојци никад није било боље

Foto: Tanjug/JADRANKA ILIĆ

- Obraćamo Vam se ne samo kao instituciji predsednika Republike već pre svega kao čoveku, velikom ljubitelju i poznavaocu sporta, koji je nebrojeno puta pokazao razumevanja za probleme sa kojima se susrećemo mi, sportski radnici, u nastojanjima da naše nacionalne selekcije, klubovi i sportisti , imaju najbolje moguće uslove za rad i obavljanje svojih aktivnosti. U godini kada OSS obeležava „100 godina odbojke u Srbiji“, zahvaljujući isključivo Vašoj inicijativi ubrzano se radi na izgradnji odbojkaškog trenažnog centra, koji će ispuniiti san svih pređašnjih generacija – ističe se u pismu.

U pismu čelnici OSS obećavaju da će u olimpijskog godini učiniti sve na unapređenju odbojke i da će dati sve od sebe da u svet pošalju slike koje će „nas sve zajedno učiniti ponosnim“.

- Uvaženi gospodine predsedniče, obećavamo da ćemo ostati privrženi zajedničko cilju, a to je dobrobit i uspeh Srbije na svim poljima – naglašava se u pismu, koje su potpisali Đula Mešter, predsednik OSS i Ivan Knežević, generalni sekretar OSS.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

SFEROPULOS ODUŠEVIO DELIJE: Poslao moćnu poruku, evo o čemu se radi (VIDEO)