ELA, STEFAN I LEV IDU PO VIZU ZA OI: Troje srpskih tekvondista izborilo kvalifikacije za OI u Parizu

S. R.

19. 01. 2024. u 09:54

SRPSKI tekvondo tim bi na Igarma u Parizu mogao da bude jači za još tri člana. Sjajna Ela Marić, Stefan Takov i Lev Kornev uspeli su da obezbede kvalifikacije za OI u Parizu, koji će biti na progragmu 9-10. marta u Sofiji (Bugarska).

ЕЛА, СТЕФАН И ЛЕВ ИДУ ПО ВИЗУ ЗА ОИ: Троје српских теквондиста изборило квалификације за ОИ у Паризу

FOTO: Privatna arhiva

Još ranije je prvu vizu obezbedila Aleksandra Perišić i ona zasad jedina predstavnica naše države na najvećoj svetskoj smortri. Njenim stopama mogla bi da krene mlada Marićka. Odlična 17-godišnjakinja članica kluba Azija jedina je srpska ženska predstavnica na poslednjem takmičenju na kojem će se vaditi viza za Grad svetlosti.

Na takmičenju će se naći i Stefan Taković (član Obeliska), kao i Lev Kornev (član Galeba). 

Podsetimo, na Olimpijskim igrama tekvondo je doneo čak četiri medalje. Dva zlata Milice Mandić (2012. i 2020. godine, kao srebro 2016, i bronzu 2020. Tijane Bogdanović.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

NIŠTA OD TREĆE FAZE: KK Partizan završio sa prodajom sezonskih karata