ŠUMAHER OŠTAR: Ferarijevi vozači daleko od titule, prave glupe greške

S. R.

19. 01. 2024. u 17:51

OD 2007. godine i Kimija Raikonena Ferari nema šampiona u konkurenciji vozača u F1. Ralf Šumaher, mlađi brat legendarnog Mihaela ne misli da će se loš niz "crnog konjića" prekinuti ove sezone.

ШУМАХЕР ОШТАР: Фераријеви возачи далеко од титуле, праве глупе грешке

FOTO: EPA

- Možda bi i mogli da se umešaju u bitku za pehar, ali nemam poverenja ni u Šarla Leklera i Karlosa Sainca sa njima se nikad ne zna. Kada imaju vođstvo u trci uvek se dogodi neka čudna situacija, slupaju se ili se okrenu na pisti. Prave glupe greške, koje me čak u nekim momentima iznenade. Kako sada stvari stoje prve dve trke će biti pravi test za njih, posle toga moći ćemo da damo neki sud - naglasio je Šumaher.

Lekler i Sainc voze za Ferari od 2021. godine, a poslednji put je tim uzeo krunu u konkurenciji konstruktora davne 2008.

Naredna sezona F1 započeće 2. marta za VN Bahreina.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

SFEROPULOS ODUŠEVIO DELIJE: Poslao moćnu poruku, evo o čemu se radi (VIDEO)