PUKLA BRUKA U SVLAČIONICI SRBIJE! Reprezentativac hteo da napusti Evropsko prvenstvo, selektor pokazao zbog čega je bivši

Novosti online

22. 01. 2024. u 10:31

EVROPSKO prvenstvo u rukometu za muškarce i dalje traje. Srbije već dugo nema tamo, naši momci su završili takmičenje još u prvoj grupi, a selektor Toni Đerona je dobio otkaz.

ПУКЛА БРУКА У СВЛАЧИОНИЦИ СРБИЈЕ! Репрезентативац хтео да напусти Европско првенство, селектор показао због чега је бивши

FOTO: RSS

Ponovo se pokazalo da smo zaboravili da igramo rukomet, ali i da smo majstori da uništimo atmosferu u ekipi. 

Prema saznanju Maksbet sporta, jedan igrač je želeo da napusti redove reprezentacije pre nego što je, za nas, i počelo Evropsko prvenstvo. U pitanju je jedan od najiskusnijih reprezentativaca Petar Đorđić (33). Ipak, odlukom tadašnjeg selektora Tonija Đerone izbegnut je skandal.

FOTO: N. Paraušić

 

Španski stručnjak je, naime, odlučio da za prvu utakmicu sa Islandom u protokolu ne bude Petar Đorđić. To je aktuelnom igraču Vojvodine teško palo, odlučio je da spakuje kofere i napusti reprezentaciju. Tako nešto Đerona nije želeo da dopusti, promenio je odluku, Đorđića stavio u sastav, a iz njega izostavio Vukašina Vorkapića.

Sačuvan je na trenutak mir u reprezentaciji, ali pitanje je i koliko je, posle toga, Đerona uspeo da sačuva autoritet, pa je na kraju i platio ceh.

Srbija je još jednom pokazala da je nižerazredna reprezentacija i da smo u rukometu miljama daleko od velikih.

BONUS VIDEO: Sportski skandal koji je ušao u istoriju

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

SUSRET ZVEZDA U BERLINU: Ana Ivanović i Rodžer Federer pred egzibicioni turnir (VIDEO)