NAJULUĐI NAJVAŽNIJI GOL NA EVROPSKOM PRVENSTVU? Rukomet doživeo istinsko čudo, ovo se dešava jednom u ko zna koliko godina! (VIDEO)

Часлав Вуковић
Časlav Vuković

26. 01. 2024. u 20:40

NEVEROVATNO šta su ljubiteljima rukometa priredili Francuzi i Šveđani. Na kraju su "trikolori" trijumfovali sa 34:30 (17:11) i plasirali se u finale Evropskog prvenstva koje se igra u Nemačkoj, ali kako...

НАЈУЛУЂИ НАЈВАЖНИЈИ ГОЛ НА ЕВРОПСКОМ ПРВЕНСТВУ? Рукомет доживео истинско чудо, ово се дешава једном у ко зна колико година! (ВИДЕО)

FOTO: Tanjug/AP

Teško je opisati šta se sve izdešavalo u "Lankses Areni" u Kelnu. Francuska je odlično odigrala prvi deo meča, pošto je posle 30 minuta igre imala šest golova prednosti - 17:11.

Ipak, nastavak utakmice doneo je dosta uzbuđenja i veoma ludu završnicu. Skandinavska selekcija ne samo da je uspela da stigne prednost rivala, već je i preokrenula. Na dva minuta do kraja imala je dva gola razlike. Tada su na scenu stupile sudije i možda odredile ishod.

Naime, Francuz Remili je pogodio sebe u nogu i lopta je otišla u aut, ali makedonske sudije su dodelile loptu - Francuskoj. Švedska se bunila, no od svega toga nije bilo ništa - primila je gol.

Potom su Šveđani zatresli mrežu rivala i opet otišli na, činilo se nedostižnih, dva razlike na manje od minut do kraja. Ipak, protivnik se nije predavao.

Francuska je na 15 sekundi pre kraja prišla na -1. Šveđani potom nisu uspeli da zadrže loptu i faulom su zaustavili Diku Mema, a vreme je isteklo. Ostalo je samo toliko da se izvede jedan udarac, preko "živog zida". Ali...

Loptu je uzeo Prandi i, u padu, šutirajući pokraj "zida", postigao spektakularan gol kojim je odveo utakmicu u produžetak:

Pali su na polju samopouzdanja Skandinavci, pa je rival to iskorsitio i produžetak dobio sa 7:3 što je bilo dovoljno za trijumf.

Francuska će u finalu igrati protiv pobednika meča Nemačka - Danska.

BONUS VIDEO: Top 10 najboljih poentera u NBA

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 14:07

Komentari (0)

U ZATVOR ZBOG PEDOFILIJE: Glumac iz Lud, zbunjen, normalan osuđen zbog bludničenja nad dečakom