DO TROFEJA BEZ PREDAHA : Rukometaši Vojvodine uspešno guraju na četiri fronta

S. B.

08. 02. 2024. u 16:19

ZA samo devet dana, na četiri fronta i to u utakmicama koje sve nose epitet derbija.

ДО ТРОФЕЈА БЕЗ ПРЕДАХА : Рукометаши Војводине успешно гурају на четири фронта

S.B.


Rukometaši Vojvodine ne znaju za poraz, ali ni za predah, s obzirom na to da ne kriju visoke ambicije i želju da nastave sa osvajanjem trofeja.

Nedelju su počeli osvajanjem Superkupa, pobedivši u ponedeljak Dinamo na Banjici (32:22), a zatim u sredu, nadigrali Crvenu zvezdu (33:29) i plasirali se u polufinale “Kupa Prof. dr Branislav Pokrajac“ u kom brane pehar pobednika.

U subotu, u borbi za superligaške bodove, gostuju Partizanu a u utorak u Švajcarskoj, igraju meč prvog kola sa Kadetenom u okviru takmičenja u novoformiranoj grupi „Top 16 Lige Evrope“.

- Dobili smo dve utakmice što zaista zvuči kao lepa najava za dva predstojeća izazova sa takođe teškim rivalima- kaže Boris Rojević, trofejni trener Vojvodine.- Partizan je, složiće se svi, uz nas najbolja ekipa u prvenstvu, sjajno igra, pojačao se i neće nam bili ni malo lako u prvenstvenom meču. S druge strane, Švajcarci su tim koji redovno nastupa u Ligi šampiona i Ligi Evrope a na svom terenu u Šafhauzenu, nije poražen godinu dana. To dovoljno govori o specifičnoj težini predstojećih mečeva.

Pored toga, strateg našeg šampiona ima problem sa sastavom ekipe, s obzirom na činjenicu da trojica ključnih igrača, Aidi Aziz, Darko Milenković i Miljan Vukovljak kubure sa povredama i pitanje je hoće li moći da računa na njih.

- Problem je takođe i zgusnut raspored u kom, osim utakmice, treninga i putovanja, nema vremena za odmor i oporavak ekipe. Recimo samo da u subotu igramo s Partizanom, u ponedeljak putujemo u Švajcarsku i igramo meč u utorak, a to sve govori. Nadamo se da će se neko o povređenih igrača oporaviti a na nama je da, kao i inače, damo sve od sebe – kaže Rojević.
 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

PROBLEM ZA ZVEZDU: Milojević morao da zameni jednog od ključnih igrača