NI NAPOLI, NI INTER... Lazar Samardžić oblači dres najvećeg italijanskog giganta

Novosti online

15. 02. 2024. u 14:47

Srpski reprezentativac Lazar Samardžić impresionirao je skaute Juventusa partijom u Torinu sa Udinezeom, pa je "stara dama" rešena da ga dovede na leto, piše "Gazeta delo sport".

НИ НАПОЛИ, НИ ИНТЕР... Лазар Самарџић облачи дрес највећег италијанског гиганта

FOTO: Tanjug/AP

Samardžić je bio na korak do prelaska u Napoli tokom januara, a sada „Gazeta“ navodi da je srpski vezista impresionirao čelne ljude torinskog tima.

Navodi se kako je to mešanje u pregovore sa Napolijem imalo za cilj da Lazar ne ode u Napulj i da ostane opcija za sledeću sezonu.

Juventus je naročito bio impresioniran Samardžićevom levom nogom, kojom je poslao loptu strelcu jedinog gola na meču Lautaru Đanetiju. Takođe, 21-godišnjak je uradio mnogo u defanzivnoj fazi, pomažući Udinezeu da obuzda pritisak protivnika.

- Ako je sumnja u njega bila upravo vezana za njegov rast u taktičkom čitanju i igri bez lopte, meč protiv Juvea bio je veliki ispit zrelosti: Lazar je mirniji, onda je vreme na njegovoj strani. I ko zna, njegov sledeći korak bi zapravo mogao biti u Torinu…“, piše „Gazeta delo sport“.

Inače Samardžić je u 22 meča Serije A ove sezone upisao tri gola i dve asistencije.

BONUS VIDEO: MALO SREĆE NIJE NA ODMET: Gol kojim je Olajinka doneo 2:0 Zvezdi protiv Voždovca

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

POTRESNA ISPOVEST NEBOJŠE IZ KIKINDE: Otac i ja smo ostali bez posla 2008, nismo znali kako ćemo da preživimo (VIDEO)