DIREKTOR RED BULA NEIGRAO OPTŽBE: Horner smatra da nije kriv i da to neće poremetiti tim

S. R.

16. 02. 2024. u 13:28

NA predstavljanju bolida Red Bula prvi put među medijima pojavio se i šef tima Kristijan Horner otkako su pojavile optužbe za neprikladno ponašanje.

ДИРЕКТОР РЕД БУЛА НЕИГРАО ОПТЖБЕ: Хорнер сматра да није крив и да то неће пореметити тим

FOTO: Tanjug/AP

Direktor "bikova" ponovo je negirao sve, a istraga na vrhu kompanije je i dalje u toku. Horner je rekao da nije razmatrao mogućnost da privremeno napusti funkciju u toj ekipi Formule 1.

Organizacija je pokrenula istragu 5. februara, a Horner je tada u saopštenju odbacio optužbe.

Na pitanje Skaja da li je razmišljao da dok traje istraga privremeno napusti ekipu Red Bul Kristijan je odmah sve razuverio.

- Ne. Za mene je ovo uobičajeni posao. Očigledno da postoji proces. Očigledno, u potpunosti poričem sve optužbe koje su iznete na moj račin i naravno da ću raditi sa tim procesom, za koji se nadam da će biti okončan u bliskoj budućnosti-  rekao je Horner.

On je u petak u Londonu ispitan i nikakvo rešenje nije doneto posle tog prvog ispitivanja.

Upitan zbog čega je odlučio da prisustvuje predstavljanju bolida u sred istrage i medijske pažnje, Horner je odgovorio: 

- Negirao sam optužbe, za mene je ovo uobičajeni posao. Uveren sam u to. Da nisam, ne bih bio ovde - dodao je 50-godišnji Horner.

Britanac je rekao da je svakodnevno radio u fabrici otkako se vratio sa odmora 8. januara i da će biti u Bahreinu kada počne nova sezona, trkom 2. marta.

Horner je naveo da je potpuno posvećen ekipi koju vodi 19 godina, sa kojom je osvojio šest titula u konkurenciji konstruktora i sedam titula u konkurenciji vozača.

- Izgradio sam ovu ekipu, uverio sam ljude da dođu i rade ovde, uživao sam radeći sa ekipom i ljudima. Najveća prednost ove ekipe su ljudi i to je i dalje slučaj - rekao je Horner.

On je negirao i da postoji tenzija u ekipi i rekao odbacio navode o neslaganju sa vozačem Maksom Ferštapenom i njegovim ocem Josom. Takođe je negirao i da ima neslaganja sa čelnicima kompanije Red Bul i savetnicima.

- Bio sam sa Josom i Maksom na Silverstonu pre nekoliko dana. Maks je veoma koncentirsan na svoj posao. Iskazao je podršku i radujem se sezoni koja je pred njim - rekao je Horner.

Trostruki uzastopni šampion Ferštapen rekao je da je odnos sa Hornerom "kao i uvek".

- Veoma dobar. Videli smo se nekoliko puta, bio sam na simulatoru, on je takođe bio tu kada smo snimali. Ostvarili smo mnogo stvari zajedno i to se neće iznenada promeniti - naveo je Ferštapen.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

NIŠTA OD TREĆE FAZE: KK Partizan završio sa prodajom sezonskih karata