NEMA ZLE KRVI IZMEĐU HAMILTONA I SAINCA: Španac bi napravio isti potez kao i Britanac

S. R.

28. 02. 2024. u 14:29

UOČI sutrašnjeg početka Formule 1 slobodnim treninzima za VN Bahreina na zvaničnoj konfereniciji spojeni su Luis Hamilton i Karlos Sainc.

НЕМА ЗЛЕ КРВИ ИЗМЕЂУ ХАМИЛТОНА И САИНЦА: Шпанац би направио исти потез као и Британац

FOTO: Tanjug

Upravo će sedmostruki prvak sveta od naredne sezone biti na mestu Španca, te je sadašnji vozač Ferarija odgovarao na pitanje da li mu smeta što je Britanac preoteo mesto.

- Nema zle krvi, nisam ljut na Hamiltona, tako sport funkcionše - rezonuje Sainc. - Isto bih učinio da sam bio na mestu Luisa. Fokrusiran sam na budućnost, ali neću žuriti sa odlukom. Sagledaću sve stvari i opcije koje su najbolje. Želim da odem u tim gde mogu da postanem šampion.

Hamilton je ponovio da nema ništa protiv Sainca.

- Prelazak nije lična stvar protiv Karlosa, to je ono što se dešava u svetu motosporta. Radio je sjajan posao proteklih sezona i postao je jedan od najboljih. Moj fokus je sada na Mercedesu i da pružim 100 odsto timu u poslednjoj zajedničkoj sezoni. Imao sam zanimljivu zimu, a sve okrenulo naglavačke otkako sam dobio ponudu Ferarija u januaru - konstatovao je Hamilton.

Trka za VN Bahreina vozi se u subotu (16.00).

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

SFEROPULOS ODUŠEVIO DELIJE: Poslao moćnu poruku, evo o čemu se radi (VIDEO)