NOVI SAD PODRŽAVA ŠAMPIONE: Gradonačelnik Milan Đurić čestitao odbojkašima Vojvodine na osvojenom peharu Kupa Srbije

S. B.

29. 02. 2024. u 05:00

ODBOJKAŠE Vojvodine, koji su već sa dva osvojena trofeja obeležili sezonu i pored činjenice da su potpuno podmladili tim, danas je na treningu posetio Milan Đurić, gradonačelnik Novog Sada, i uz čestitke najavio da će grad i ubuduće podržavati šampione.

НОВИ САД ПОДРЖАВА ШАМПИОНЕ: Градоначелник Милан Ђурић честитао одбојкашима Војводине на освојеном пехару Купа Србије

S.B.

Naš najtrofejniji odbojkaški kolektiv je u nedelju osvojio 16. titulu pobednika Kupa Srbije, a prethodno i Superkup, pa mu se, s obzirom na to da je treći na prvenstvenoj tabeli, otvara mogućnost da juriša na triplu krunu, odnosno 20. titulu prvaka.

- Želja mi je bila da čestitam momcima, stručnom štabu i upravi na sjajnim rezultatima i da ujedno vidim u kakvim uslovima šampioni treniraju - obratio se gradonačelnik Đurić. - Ponosni smo na te mlade ljude, sportiste, koji predano treniraju i sasvim je izvesno da će grad nastaviti da ih podržava. Imaju mogućnost da napadnu i titulu, ali bitno je reći da su mlada ekipa i da njihovo vreme tek dolazi.

Marko Narančić, strateg prvog pogona, naglasio je da ekipa ima odlične uslove za rad, od infrastrukture do organizacije i da u svemu podrška grada igra presudnu ulogu.

- Ciljevi su nam uvek najviši, zna se, titula, ali i ako to ne ostvarimo, nemamo za čim da žalimo. Novi Sad je grad odbojke - rekao je Narančić.
 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

MaxBet lansirao prvu potpuno AI generisanu marketinšku kampanju