"PREDMET HORNER" Sastanak čelnika F1 i FIA o slučaju koji je uzburkao "cirkus"

S. R.

01. 03. 2024. u 13:53

Izvršni direktor Formule 1 Stefano Domenikali i predsednik Međunarodne automobilske federeacije (FIA) Mohamed Ben Sulajem razgovaraće na današnjem sastanku o istrazi povodom navoda o neprikladnom ponašanju direktora ekipe Red Bul Kristijana Hornera.

ПРЕДМЕТ ХОРНЕР Састанак челника Ф1 и ФИА о случају који је узбуркао циркус

Foto AP

Vest o sastanku dvojice čelnika preneo je danas Skaj, nakon što su pojedini direktori ekipa Formule 1 pozvali da se istraga obavi transparentno.

Austrijska kompanija Red Bul pokrenula je početkom februara istragu protiv Hornera, nakon što ga je koleginica optužila za neprikladno ponašanje, ali je nezavisna komisija u sredu uveče odbacila te optužbe.

Horner je u više navrata odbacio optužbe, kao i sinoć, nakon što su navodni dokazi koji ga okrivljuju poslati brojnim medijima i direktorima ekipa Formule 1 sa anonimne mejl adrese.

Portparol Red Bula je sinoć prosledio izjavu Hornera.

"Neću komentarisati anonimne spekulacije, ali ponavljam, uvek sam odbacivao navode. Poštujem integritet nezavisne istrage i potpuno sam sarađivao u svakom koraku. To je bila temeljna i poštena istraga koju je obavio specijalni nezavisni advokat i završena je odbacivanjem optužbe. Ostajem potpuno koncentrisan na početak sezone", naveo je Horner.

Nova sezona, u kojoj Red Bul brani titulu u konkurenciji konstruktora, a vozač te ekipe Maks Verstapen u konkurenciji vozača, počinje u subotu trkom za Veliku nagradu Bahreina od 16 časova.

Horner je uz ekipu od početka trkačkog vikenda, odnosno od četvrtka, kada su voženi treninzi. Takođe, prisustvovao je i predstavljanju bolida za novu sezonu početkom februara.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

RUSIJA PODRŽAVA VUČIĆEVU INICIJATIVU ZA KIM: Zaharova poslala jasnu poruku